Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak férfi és halak nő?

Halak férfi és halak nő?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Van egy kiszemeltem aki halak csillagjegyű férfi, sajnos az aszcendensét nem tudom, én halak nő vagyok nyilas aszcendenssel. Mennyi az esélye, hogy egymásra találunk? Érdemes ezért a kapcsolatért harcolni? (megjegyzem, ő sem teljesen közömbös, ez nyilvánvaló, de minden jel arra utal, hogy most nekem kell lépnem.) Két halak jól kiegészíti egymást? Azt, hogy valaki mennyire félénk az elsősorban a csillagjegytől vagy az aszcendenstől függ?

(elnézést kérek, ha valamilyen szakszót helytelenül használtam, még kezdő vagyok a témában)

2010. máj. 13. 00:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az én barátom egyáltalán nem illik hozzám horoszkópilag, mégis első pillantásra mintha egymás lelki társai lettünk volna. Én nem hittem hogy van ilyen, de így éreztem. 6 éve vagyunk együtt, és még mindig olyan, mint először, hogy egyszerűen nem tudnánk egymás nélkül élni :)

Ezért inkább arra szavaznék, hogy az aszcendens a meghatározóbb.

2010. máj. 13. 02:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én halak nö vagyok Párom halak férfi!Tüz és viz vagyunk!!!!Ennél jobban két ember nem külömbözhet egymástól!

De már 11éve együtt vagyunk,túlságosan talán már megrögzötten ragaszkodunk egymáshoz.De ennek ellenére a kapcsolatunk egy macska-egér játék!Sokszor már inkább kilépnénk belöle de egyszerüen nem tudom elképzelni az életem nélküle föleg nem mással!!!!

2010. máj. 13. 06:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyám és apám halak...hát a házasságukat az ellenségemnek sem kívánnám. Nem tudnak elszakadni egymástól (tipikus halak vonás), de együtt sem megy. Apu félrekacsintgat (tipikus halak psai vonás a félrelépés) anyu meg tűri mert ragaszkodik hozzá. Ja és az erős neptunusz befolyás miatt (főleg ha xarul áll) még egy jó kis alkoholizmus is befigyelhet.
2010. máj. 13. 08:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pont azokkal vagyok leginkább egy hullámhosszon, akikkel felületes horoszkópilag ellenségek lennénk. Erre ne alapozz!
2010. máj. 13. 09:35
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Az asztrológiában nincsenek ellenségek. Bocs az offért.
2010. máj. 13. 10:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
10:09 - De nem találtam jobb kifejezést, találj te...
2010. máj. 13. 10:16
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
olyan jegyek, amik felerősítik ill. gátolják egymás hatásait :)
2010. máj. 13. 10:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
10:27 - Nos, szerintem a mondat érthető, talán jobb kifejezést is lehet találni, de azzal túl kacskaringós barokk körmondat szerű lenne, azt meg nem akartam, ez egy egyszerű fórom, nem fogalmazhat az ember úgy, hogy mire az olvasó a mondat végére ér, elfelejti az elejét, ez egyébként is JT-k szokása, én meg nem vagyok az... :-D
2010. máj. 13. 12:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Anyám, apám halak. Elváltak, de amiatt, hogy apám ivott. Én halak, jártam halak pasival, és a legjobb. Olyan kis kötözködős, kacérkodós, vicces ellentmondásosan kezdődött. Jó volt.
2010. máj. 13. 15:53
 10/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Nézd meg.

[link]

Halak-Halak, legjobb. :)

2010. máj. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!