Milyen egy skorpió nő oroszlán aszcendessel?
Nem tudom mennyire segít,de nekem ez a csillagjegyem,leírom mi jellemző rám:)
Vitatkozós vagyok,bár elfogadom ha másnak van igaza (és ezt érvekkel be tudja bizonyítani),szeretem az izgalmas dolgokat máshogy látom a világot mint a korombeliek,mindenkinek adok egy esélyt,nem ítélek külső alapján,és maximalista vagyok. Szükségem van pár olyan megbízható barátra akinek kiönthetem szívem,mert a "nem haverokkal" zárkózott,szűkszavú (de nem ellenséges) és távolságtartó vagyok. Szeretem az elegáns és minőségi tárgyakat,ruhákat,ékszereket. Elvileg a skorpiók heves természetűek,hát én nem vagyok az. Ha egy "nem havertól" megjegyzéseket kapok,általában egyik fülemen be,másikon ki. Túl sok mindenen töröm a fejem állandóan ahhoz hogy még vissza is szólogassak meg felhúzzam magam.
A legnagyobb hibám az,hogy nem tudok nemet mondani ha valaki segítséget kér,és van hogy én kerülök emiatt kellemetlen helyzetbe.
Hogy milyen férfi illik egy skorpió-oroszlánhoz azt nem tudom,én eddig egy vízöntővel és egy mérleggel jöttem ki a legjobban.
Köszi szépen:)
Szinte minden igaz rám is :P
Elmondom milyen férfiak illenek hozzá:
-Bak
-Vízöntő
-Halak
-Kos
-Bika
-Ikrek
-Rák
-Oroszlán
-Szűz
-Mérleg
-Skorpió
-Nyilas
Ugyan is nem a csillagjegyek formálják az embert.
Nyugodtan ki merem állítani hogy aki ebben hisz az egy idióta.
Lehet le pontozni.
(lelki szemeim előtt már látom ahogy habzó szájjal leoltotok, de vállalom:D )
"El kell keserítselek titeket. =) A horoszkóp rendkívül összetett dolog, tehát senkire sem lehet rámondani, hogy nem igaz rá."
attól hogy valami összetett, még nem biztos hogy igaz.
és lehet, hogy neked van igazad, de lehet hogy nekünk. lehet, hogy az égitestek nem befolyásolják az életünket.
"Így nincs racionális bizonyíték arra, hogy a horoszkóp humbug, tehát ti is csak hisztek valamiben."
lehet hogy még nincs racionális bizonyíték arra hogy nem igaz, de arra sem hogy igaz.
és különben is, egy jo ,hihető sztorival bármit el lehet hitetni egyes emberekkel.
elözö: ja és attól hogy összetett, attól lesz biztosan igaz?? ugyan már!
attól, hogy összetett nem jelenti feltétlenül azt hogy igaz is!
Szövegértés 1-es, ülj le, fiam! Ki mondta, hogy ettől igaz lesz? Azt mondtam, hogy az, ha biztosan állítjátok, hogy humbug, szintúgy hit. Ott az "is"...
Ez olyan, mint állítani, hogy Isten nem létezik. Honnan tudod? Nincs bizonyíték erre sem, tehát ugyanúgy hiszel valamiben. Semmivel sem racionálisabb vagy reálisabb az, aki elutasít mindent, mint az, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!