Halak lány (iker aszcendessel) és oroszlán fiú (skorpió aszcendessel) mennyire illik össze?
Csak érdekel, nem hiszek az asztroló
giában...
Nem tudom, főleg az aszcendensek nem tudom, hogy vannak.
Csak tapasztalatot tudok írni:
én halak lány vagyok, párom oroszlán fiú
Én imádom, nagyon szerelmes vagyok 2,5 éve. Kevés pasi van, akire felnézek, őrá maximálisan, mert nagyon okos, nagyon intelligens, helyes, olyan finom humora van, lehengerel az életben a határozottságával. Én tudom, hogy nem szeretnék határozatlan, kiegyensúlyozott pasit, attól messze elmenekülök.
Ő viszont szerintem már nem igazán szerelmes belém. Valószínű nem vagyok neki elég jó nő. Az elején imádott, minden félretett pénzét autóra költötte, hogy hozzám kijárjon látogatóba (vidékre), csodálatos volt minden 1,5 évig.
Olvastam én összeillést jelző horoszkópokat, és van abban valami, hogy egy halak nő mindig mellőzöttnek fogja érezni magát az oroszlán férfi mellett. Én legalábbis sose éreztem úgy, hogy büszke lenne rám. Lassan emiatt me is romlik a kapcsolatunk, érzem.
Amúgy skorpióval összeillenénk, állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!