Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a rák nők ill. férfiak?

Milyenek a rák nők ill. férfiak?

Figyelt kérdés
Személyes véleményeket irjatok ha tudtok. Köszi
2010. máj. 6. 15:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Még hogy a vízöntő szerencsés jegy,ez erős kifejezés volt!Közvetlen környezetemben kettő is van,és bár mindegyik másként,de különc,öntörvényű és kemény:egyszóval nem egyszerűek(persze kreatívak és függetlenek...biztos mert senki nem viseli el őket:))(csak vicceltem)
2010. máj. 7. 09:15
 22/26 anonim ***** válasza:
kis dolgokon is feltudja húzni magát
2010. máj. 7. 12:41
 23/26 anonim ***** válasza:

[link]

ez egy jó jellemzést nyújt a rákról. Én is rák vagyok :)

2010. máj. 14. 13:45
 24/26 anonim ***** válasza:

Rak nőként nagyon szétszórt vagyok, sokan azt hiszik határozatlan vagyok pedig pontosan tudom hogy mit akarok és hogyan erhetem el, családcentrikus vagyok abból a szempontból ha lesz saját családom és ezt nem gondolom azzal egyenlővel hogy otthon vagyok/vagyunk allandoan mert szetunnam magam.

Bele tudok mászni az emberek fejébe, míg ok az enyembe nem igazán allandoan megkapom a kiismerhetetlen jelzőt, sokan elhiszik magukról hogy ismernek aztán közlöm velük hogy nem, és meghokkentem őket.

Nem tudok beszelni az erzelmeimrol de pontosan tudom hogy hogyan mutassam ki. Van is egy olyan Mottom hogy mondani sok mindent lehet.... ( sajnos a hazugsagokra alapozva!) Sértődékeny vagyok de nem harag tartó.

Ha valami nem tetszik nem gyűjtogetem magamban hanem kimondom nyilegyenest sajnos néha elég szurkalodosan.

Nem kerülöm a veszekedest ha úgy van bele állok és kiállok az igazamert, de ha számomra valami jelentéktelen beleszxrok és elengedem. Meg lehet vele az illetőt is.:-)

Nem szeretem ha iranyitanak mindent a magam stílusában és ritmusaban szeretek megcsinalni, bár a szexben imádom ha irányítanak... ;-)

Szeretek törődni másokkal és csak azokkal akik a barátaim stb. Közömbös ismerosom nincs valakivel vagy azimpatizalok vagy nem és velem is ugyanigy vannak, vagy azután jönnek rá hogy "rájuk csapom az ajtot" a kis fejemben:-)

Nagyon gyorsan megbíznak bennem emberek, ahogy beszelnek hozzam sok mindent le tudok szúrni miLEn emberek is lehetnek a mondandojukbol és megnilvanulasaikbol.

Imádom a szexet, nekem nincs arra szükségem h hangulatba legyek mert mindig abba vagyok, partnerekre már haklisabb vagyok mert csak azzal vagyok hajlando szexelni akiben valami komolyabbat is vélek felfedezni. Ergo alkalmi csak úgy legyünk együtt nekem nem. De ha talalkozgatunk kialakul valami de ha már nem is komoly kapcsolat de elkepzelheto hogy lefekszem az illetovel a kíváncsiság miatt is.

Ettől fuggetlenul kevés ilyen ember volt a fentebb említettek miatt is.

Talán ennyi:-)

Ikrek az aszcendensem :-)

(Oroszlan a holdam)

2017. okt. 12. 19:27
 25/26 anonim válasza:

Én rák nő vagyok nyilas aszcendenssel és érzékeny vagyok nagyon is,de közben nagy szájú. Kevesen tudják hogy valójában milyen vagyok csak azok akiket magam köré engedtem. Akikben tudom hogy bízhatok. Így sokan azt gondolják hogy csendes és visszahúzódó vagyok. Pedig nem igaz csak nem akarok középpontban lenni. Imádom a művészetet.

Nem szeretek itthon ülni. Kell a szabadság. Szeretek jönni menni. Szétszórt vagyok de nem rendetlen.

Mindig ott vagyok a barátaimnak ha baj van. Család centrikus vagyok. Szóval nálam mindkét jegy jellemzői megtalálhatóak.

Egyik rokonom rák (fiú) ő mégis a teljes ellentétem.

2020. ápr. 27. 21:49
 26/26 anonim válasza:

Előző vagyok .

Lemaradt hogy majdnem mindenkin átlátok.Nehéz becsapni.

Kiismerhetetlen vagyok. Szóval egy részemet sosem mutatom meg senkinek. Sokan mondták hogy nagyon nem mutatom ki az érzéseimet. Nehéz megállapítani pl. hogyha tetszik is valaki. Pedig nap mint nap megnézem a férfiakat és sokat tartok szimpatikusnak azonban nagyon nagyon ritkán esek szerelembe. Szóval ritka az a férfi aki úgy igazán leköti a figyelmem.

2020. ápr. 27. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!