Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a rák nők ill. férfiak?

Milyenek a rák nők ill. férfiak?

Figyelt kérdés
Személyes véleményeket irjatok ha tudtok. Köszi
2010. máj. 6. 15:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
25%
A rákok nemtől függetlenül ízeltlábúak, 5 pár ízelt lábuk van, ha jól tudom, meg van ollójuk.
2010. máj. 6. 15:24
 2/26 anonim ***** válasza:
41%
Nem túl szerencsés jegy. Általában érzékenyek,, sértődékenyek, némelyik visszahúzódó. Többnyire rendetlenek. Természetesen vannak kivételek, ezért inkább a rákok ascendense számít. Jobban, mint maga a jegy.
2010. máj. 6. 15:30
 3/26 anonim ***** válasza:
32%
Olyasmik minta a skorpiók, csak nincs "szúrójuk".
2010. máj. 6. 15:31
 4/26 anonim ***** válasza:
14%
Kiegészítés: többnyire hűségesek!
2010. máj. 6. 15:31
 5/26 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "nem túl szerencsés jegy"? miért van szerencsés csillagjegy? Á, hát mindjárt leesek a székről.

Milyenek a Rákok? Erős intuícióval, művészlélekkel rendelkeznek. Egyátalán nem rendetlenek, max. szeleburdiak, otthoncentrikusak, háziasak (még a Rák férfiak többsége is!!) Átveszik mások érzéseit, de nem önfeláldozóak, okosan érzékelik a határokat. Nagyon igaz rájuk a kettőt előre-egyet hátra elv, de ez nem lassúság, hanem óvatosság. kicsit érzékenyek, és ha megbántják őket, visszahúzódnak, erőt gyűjtenek. Érzékenységük, "naivságuk" ellenére nem lehet őket palira venni, általában nagyon jó ösztönnel ki tudják válogatni, hogy kiben lehet bízni.

2010. máj. 6. 15:36
 6/26 anonim ***** válasza:
4%
elsőnek igaza van
2010. máj. 6. 15:38
 7/26 anonim ***** válasza:
Ja és hűségesek valóban, de hűségük addig kizárólagos, míg érzik az odaadó, feltétlen szeretet. Nem félrelépős típusúak, de mernek egyenesen váltani, ha kell.
2010. máj. 6. 15:39
 8/26 anonim ***** válasza:

Én rák nő vagyok. :) Csendes, visszahúzódó, határozatlan és önbizalomhiányos vagyok. Imádom a barátaimat, értük mindent megteszek, meg a családomért is.

Ezek a tulajdonságok jellemeznek leginkább: lusta, nem szeretek a házból kimozdulni, pesszimista, hipohonder és negatív.

Nem vagyok egy könnyű eset a nagy hangulatváltozásaim miatt sem. :D

2010. máj. 6. 15:49
 9/26 anonim ***** válasza:

Az aszcendens tényleg sokat számít,rák vagyok de inkább elengedő mint ragaszkodó,semmiképpen nem sértődékeny,és a hangulatom sem változékony:)

Ám tényleg érzékenyebbek vagyunk,empatikusabbak,hajlamosak kisebbségi érzésre,és néha elvonulásra is...és nem szeretünk veszekedni!De izgalmasakat vitázni igen.

2010. máj. 6. 15:49
 10/26 anonim ***** válasza:
Rák férfi:ismertem családcentrikusat,gondoskodót,de ismertem hatalmas szoknyapecért is:)tényleg fontos az aszcendens.
2010. máj. 6. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!