Milyenek a rák nők ill. férfiak?
Mi az hogy "nem túl szerencsés jegy"? miért van szerencsés csillagjegy? Á, hát mindjárt leesek a székről.
Milyenek a Rákok? Erős intuícióval, művészlélekkel rendelkeznek. Egyátalán nem rendetlenek, max. szeleburdiak, otthoncentrikusak, háziasak (még a Rák férfiak többsége is!!) Átveszik mások érzéseit, de nem önfeláldozóak, okosan érzékelik a határokat. Nagyon igaz rájuk a kettőt előre-egyet hátra elv, de ez nem lassúság, hanem óvatosság. kicsit érzékenyek, és ha megbántják őket, visszahúzódnak, erőt gyűjtenek. Érzékenységük, "naivságuk" ellenére nem lehet őket palira venni, általában nagyon jó ösztönnel ki tudják válogatni, hogy kiben lehet bízni.
Én rák nő vagyok. :) Csendes, visszahúzódó, határozatlan és önbizalomhiányos vagyok. Imádom a barátaimat, értük mindent megteszek, meg a családomért is.
Ezek a tulajdonságok jellemeznek leginkább: lusta, nem szeretek a házból kimozdulni, pesszimista, hipohonder és negatív.
Nem vagyok egy könnyű eset a nagy hangulatváltozásaim miatt sem. :D
Az aszcendens tényleg sokat számít,rák vagyok de inkább elengedő mint ragaszkodó,semmiképpen nem sértődékeny,és a hangulatom sem változékony:)
Ám tényleg érzékenyebbek vagyunk,empatikusabbak,hajlamosak kisebbségi érzésre,és néha elvonulásra is...és nem szeretünk veszekedni!De izgalmasakat vitázni igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!