Milyenek a rák nők ill. férfiak?
Figyelt kérdés
Személyes véleményeket irjatok ha tudtok. Köszi2010. máj. 6. 15:20
11/26 anonim válasza:
Érdekes, én is Rák vagyok. Imádok menni, jönni, a családom az első nekem is, (még a barátaimon túl is). Nem vagyok lusta, sőt néha már túlpörgök. Szeretek főzni, nekem az a sikerélmény, ha a párom megdicséri a főztömet. Sokat beszélek, szeretem a tárasságot. Van humorérzékem, de sokszor inkább cinikus vagyok;) Nem szeretem, ha az igazságot eltitkolják előttem, és nem vagyok 100%os erkölcs-szősz, de a gerinctelen embereket megvetem. Szeretem a vizet, szeretek úszni. Ha megbántanak, inkább tanulok belőle, visszatámadni nem szeretek, de nem felejtek ;)
12/26 anonim válasza:
Az ascendens a külsőt befolyásolja inkább, emberek; meg kicsit tompít egyes dolgokat. De nem az ascendensen áll vagy bukik egy jegy jellege, ezzel nem merül ki az asztrológia.....
13/26 anonim válasza:
A vizet én is imádom(rákként)valami misztikus érzés köt hozzá,szeretkezni is vízben a legjobb!!
14/26 anonim válasza:
egyébként azt hiszik sokan, hogy a Rák egy visszahúzódó, tipikusan "jajj hozzám ne érj" jegy. Kívülről lehet. Azonban nagy fantáziája van, és ezt bármely területen tudja alkalmazni,-ha feloldódik. ;)
15/26 anonim válasza:
Így van,feloldódni néha kell egy kis idő...
16/26 anonim válasza:
Hát ezek amiket eddig leírtak, rám is jellemzöek.
Én rák vagyok, rák aszcendenssel. Mondjuk nem tudom ez miben változtat a leíráson ha mindkettö ugyanaz..
17/26 anonim válasza:
Igen van kifejezetten szerencsés jegy! Ilyen pld. a Vizöntő, nézz utána!
18/26 anonim válasza:
Akkor jöjjön az én rákom jellemzése: rettenetesen hiú, végtelenül rendetlen, hűséges, hiszékeny /palira vehető és rettentően naív/, családcentrikus, a háztartásba nagy nehezen segít be, imád utazni és ismerkedni, irtózik a víztől, olyan, mint egy kedvesnővér /mindenkin segíteni akar/ azon is, akihez semmi köze, kevés beszédű, inkább hallgatag, utál veszekedni. Külsőleg szép, arányos, friss mozgású.
19/26 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:49
Teljes mértékben hasonlítunk. :D
ugyanezek a jellemzők jellemzőek rám is :D csak az önbizalom hiányosság nem mert nekem az van :D
de a többi ugyanaz :D hát igen én is rák vagyok valószínű ezért :D
20/26 anonim válasza:
Az én pasim rák. Hát nem egy egyszerű eset. Viszont imádnivaló. Nagyon férfias kívülről, de nagyon érzékeny belülről. Családcentrikus, neki első a család, azon belül is a gyerekek. Minden más ezután következik. Szeret főzni, szereti irányitani a családot, de következetes, határozott, szigorú, ha kell katonás .Megkövteli a tiszteletet.Tenyerén hordoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!