Melyik a leghazudósabb csillagjegy?
Figyelt kérdés
Melyik az a jegy amelyiket a jellemzésekben a legtöbbet hazudik. Azt tudom hogy a Kos a legőszintébb de akkor kell lennie leghazudósabbnak is.2016. nov. 25. 20:03
11/30 A kérdező kommentje:
muzszáj belevonni a politikát?
2016. nov. 25. 21:28
12/30 anonim válasza:
Mérleg, ikrek, vagyis inkább a levegő jegyek. A rák is visszahúzódik néha a páncéljába, bár ez nem jelent feltétlenül hazudozást, inkább egyfajta konfliktuskerülést, vagyis - adott esetben - az igazság elhallgatását. Szerintem a halak is ebbe a kategóriába tartozik. :)
13/30 anonim válasza:
Szerintem mrg a Bikánál is előfordul. Kosként így látom.
14/30 anonim válasza:
Mérleg, mert még ha utál is, nem fogod azt megtudni soha. Olyan jól elrejtik, kedvesek hozzád. Csak találgathatsz
15/30 anonim válasza:
Valószínűleg nem jó így ez a kérdés. Nagyon sokat befolyásol az aszcendens. Azt kellene kérdezni mlyen jegy milyen aszcendenssel a leghazudósabb?
16/30 anonim válasza:
A Szűz, mert azt hazudja magáról, hogy már rengeteg tapasztalata volt a szexben.
17/30 A kérdező kommentje:
utolsó pfff
2016. nov. 26. 12:42
18/30 A kérdező kommentje:
2016. nov. 26. 13:45
19/30 anonim válasza:
Tapasztalat:
-Halak
-Ikrek
-Szuz
-Merleg
Igy, ebben a sorrendben:-)))
20/30 anonim válasza:
Tapasztalat alapjan Halak, Mérleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!