Milyen lehet ez a Kos jegyű férfi ezekkel a bolygóállásokkal? Többi lent
Nap: Kos
Hold: Ikrek
Merkúr: Kos
Vénusz: Kos
Mars: Kos
Jupiter, Szaturnusz: Mérleg
Uránusz: Skorpió
Neptunusz: Nyilas
Plútó: Mérleg
Kínai horoszkóp: kakas, fém
Aszcendensét sajnos nem tudom. Csak szimplán érdekelne milyen általános jellemző tulajdonságai lehetnek ezek alapján minden téren, ha valaki tudna egyfajta elemzést írni, pl. viselkedése magánéletben, szerelemben, munkában, vágyai... Kérem csak olyanok írjanak akiket érdekel az asztrológia és legalább kicsit értenek hozzá. Aki foglalkozik ilyesmivel mit gondol ezekről a bolygóállásokról, mennyire ütközhet ki a jellemén ez a sok kos állás? Előre is köszönöm.
"Beleolvastam a Dubravszky-könyvbe"
Látom, aki beszűkült gondolkodású, annak sajnos többször kell alapvető kommunikációs módokat taglalni:
amíg valamit nem ismer az ember legalább erős alapfokon, addig nincs alapja azt kritizálni, legfeljebb kérdezi arról.
Nem bele, hanem alaposan VÉGIG kellene olvasnod a Dubravszki tudományos alapművet ahhoz, hogy erős alapfokon képben legyél az asztrológiáról. Pár száz oldal, bár tömény.
Addig szóba se állok veled, amíg nem vagy korrekt, ez érthető. Dobálóznod szavakkal bár neked kényelmes, ám de alaptalan.
És tessék megvásárolni, fogalmam sincs, honnan, találtam könyvesbolt linket is múltkor, ha jól emlékszem, de ott a gugli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!