Lányok/Fiúk! Milyenek a bika csillagjegyű fiúk egy kapcsolatban? Tényleg ennyire anti romantikusak?
A bikák pont, hogy romantikusak.
Igaz én lány vagyok, de ismerem a saját csillagjegyemet.
A barátod valószínűleg a családja hatására lett ilyen zárkózott, valami meggátolja abban, hogy kimutassa az érzéseit.
Volt barátom bika, ő azt is nyálas dolognak titulálta, hogy valaki a szerelme elé megy a munkahelyre egy hosszú nap után.
Egyik ismerősöm barátja viszont szintén bika, és nála romantikusabb fiút nem ismerek.
Szóval nincs semmire sem garancia. Inkább az lehet a dolgok mögött, amit te is írtál: nem tanulta meg kimutatni az érzéseit.
Ezer más dolog befolyásolja még ezt, csak az asztrológián belül is, aszcendens, Vénusz, Hold, stb stb. De ahogy írták, a gyerekkori behatások és külső tényezők is.
Ha csak a csillagjegyet nézzük és semmi mást: alapvetően nem túl romantikus típus a bika, a szexet viszont nagyon szeretik, mint minden földi jót. Úgyhogy én úgy próbálkoznék, hogy szex előtt egy finom, kiadós romantikus vacsora, vagy közös fürdő, aztán hátha ráérez. Ha nem érez rá, akkor viszont alapvető dolog, hogy elmondod neki, hogy erre igényed van. És ha ő egy érett ember és jól működik a kapcsolat minden más téren, akkor oda fog figyelni, ahogy minden más téren is fontos a kapcsolaton belül a kommunikáció.
A mostani Barátom bika. Ő is a romantikusabb vonalat erősíti, de szerintem sokszor túlzásba esik.
Emellett nagyon megbízható ember.
A túlzásaihoz példának csak annyit írnék hogy volt a Joy napok és a drogériákban elb*asztam 20e ft-ot es ő fizette ki. Meg a közös kiadásainkbol se engedi hogy kivegyem a részem, vagy ha egyszer ő fizet utána én. Erre csak annyit mondott hogy ha együtt fogunk elni, akkor fizethetek én is eleget.
Vannak más fura dolgai, de azok inkább a múltja miatt vannak.
#7, ez nem jelent semmit, mármint hogy közel van a szülinapotok. Pont azért kell óra és perc az asztrológusnak, mert néhány óra tévedés, vagy pontatlanság, és egész más az aszcendensed, mások a házak, 36 óra már bőven elég hogy a Holdja és a gyorsan haladó bolygói is más jegyben álljanak. Az aszcendens, a Hold és a házak is kiemelten fontosak, két ugyanazon a napon született embernek is lehet teljesen más a születési képlete.
A másik, hogy régebben elgondolkoztam, mi van a percre pontosan ugyanakkor született gyerekekkel. Ők se lelki klónjai egymásnak... mivel minden egyes bolygóállásnak van pozitív és negatív oldala, tulajdonságai, és itt jön be nagyon a környezeti hatás, kiből mit hoz ki a gyerekkora, szülei, neveltetése, melyik jegy tolódik pozitív, melyik negatív irányba (a negatív itt nem feltétlenül rosszat jelent; ha maradunk a példánál, akkor romantikus - nem romantikus, ez is két pólus). Ugyanabból az alapból is lehet két teljesen különböző ember. Nemhogy még másfél nap eltéréssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!