Lányok/Fiúk! Milyenek a bika csillagjegyű fiúk egy kapcsolatban? Tényleg ennyire anti romantikusak?
Szerintem nagyon is azok, én rak nap jeggyel rendelkezem de nem vagyok tipikus rak:-) Tipikus bika a kedves, ergo penzcentrikus olyan szinten hogy szereti ha van azért hogy eltudja költeni arra amire akarja. És nem gyűjtögetni meg verni vele a nyalat. Nagyon joszivu, ő maga talál ki kirandulasokat, utazasokat, vacsi stb Ő az aki felvitt a karjába a szállodabA:-)) kihúzza a széket az asztalnal nekem, ha éhes vagyok kiszolgál hiába ellenkezek hogy elmegyek én egymagam. Segít amiben tud.... Neha meg ő is röhög saját magán mekkora lovag de komolyan gondolja :-) Én nagyon imádom igazi hercegnokent érzem magam..
ha szeretnél meg jellemzőket tudni írj nyugodtan:-) Én nagyon szerencsésnek érzem magam hogy megismerhettem! Mint embert is hogy ne csak az szó témán lovagoljak..
Korábban volt tapasztalatom vizontokkel, illetve egy oroszlannal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!