Etpux kérdése:
Ha november 22ikén születtem, akkor skorpió vagyoke vagy nyilase?
Figyelt kérdés
Konkrétan, melyik vagyok? És miért pont az ?2016. nov. 10. 19:10
1/10 anonim válasza:
Hány óra hány perckor és melyik évben? Számíthat.
2/10 anonim válasza:
Mérleg és Skorpió határa. Bár az asztrológia biztos másképp tudja, de a Nap ott van a valóságban.
3/10 anonim válasza:
Ő a csillagjegyét kérdezte, az, hogy a Nap hol áll a valóságban, ezt nem befolyásolja. Az asztrológia egy ősi, külön rendszer, nyilván ezt te is tudod.
4/10 anonim válasza:
"Nap hol áll a valóságban, ezt nem befolyásolja. Az asztrológia egy ősi, külön rendszer, nyilván ezt te is tudod."
Hogyne tudnám mi az asztrológia és a valóság viszonya. Nagyon is tudom.
5/10 anonim válasza:
Akkor miért írod be egy asztrológiával kapcsolatos kérdéshez azt, ami nem tartozik oda?
6/10 anonim válasza:
szerintem skorpioe, de az is lehet hogy nyilase.
7/10 anonim válasza:
Sem skorpió, sem nyilas, hanem az "asztrológia" nevű hókuszpókban hívő ember.
8/10 anonim válasza:
"Akkor miért írod be egy asztrológiával kapcsolatos kérdéshez azt, ami nem tartozik oda?"
Mert egy adott tárgyhoz annak bírálata szervesen hozzátartozik.
Tehát ha azt mondom, az asztrológia megállapításai nem helytállóak, az hozzátartozik az asztrológia témájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!