Mi a csillagjegyem?
Horoszkophívőknek egy kis tippjáték
jellemzőim: Utálom az embereket, szociális életem nem létezik, túlságosan is segítőkész vagyok, illemet betartom, szeretek egyedűl lenni, senkiben sem bízok, pénzügyileg sz*rul állok, csak akkor vagyok motivált, ha szeretem amit csinálok, sajnos bátor nem vagyok, átlagtól picit alacsonyabb , normál alkat.
20/F
Aki kitalálja , az kap egy zöldet :D
Én hülyeségnek tartom a horoszkópot, pont azért, mert én meg halak vagyok, és utálom, hogy a halakt mindenki hasonlónak skatulyázza be, pedig nem vagyok sem félénk, sem szerény, sem visszahúzódó. :D Pedig ráadásul még az aszcendensem is rák, ami szintén hasonló kellene hogy legyen, szóval még arra se lehet fogni.
De ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy azért írtad ki a kérdést, mert a személyiséged teljesen ellentmond a horoszkópodnak, szóval én az oroszlánra tippelnék. :D
hú mennyi válasz, igazából nem tudom, h melyikre mi jellemző.
Még nem pontoztam senkit, majd a végén.
Kár, h nem kakas vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!