Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a csillagjegyem?

Mi a csillagjegyem?

Figyelt kérdés

Horoszkophívőknek egy kis tippjáték

jellemzőim: Utálom az embereket, szociális életem nem létezik, túlságosan is segítőkész vagyok, illemet betartom, szeretek egyedűl lenni, senkiben sem bízok, pénzügyileg sz*rul állok, csak akkor vagyok motivált, ha szeretem amit csinálok, sajnos bátor nem vagyok, átlagtól picit alacsonyabb , normál alkat.

20/F

Aki kitalálja , az kap egy zöldet :D

2016. nov. 8. 15:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
Kutyaf@xa
2016. nov. 8. 17:08
 12/22 anonim ***** válasza:
A föld jegyekre jellemző, hogy motiváltak munka terén (mondjuk ettől anyagilag még állhatnak sz*rul, ha olyan a munkájuk, ez tény) és minden földi dologban, így a szociális életben sem rosszak. Persze ettől még lehet. Ismerek föld jegyűt, aki inkább kivétel, és a leíráshoz hasonló, annyi különbséggel, hogy az embereket nem utálja. De neki láttam a születési képletét és a csillagjegye el van nyomva, nem az dominál.
2016. nov. 8. 17:09
 13/22 anonim ***** válasza:

Én hülyeségnek tartom a horoszkópot, pont azért, mert én meg halak vagyok, és utálom, hogy a halakt mindenki hasonlónak skatulyázza be, pedig nem vagyok sem félénk, sem szerény, sem visszahúzódó. :D Pedig ráadásul még az aszcendensem is rák, ami szintén hasonló kellene hogy legyen, szóval még arra se lehet fogni.

De ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy azért írtad ki a kérdést, mert a személyiséged teljesen ellentmond a horoszkópodnak, szóval én az oroszlánra tippelnék. :D

2016. nov. 8. 17:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Halak
2016. nov. 8. 18:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Neked se érdemes válaszolni.... kérted h tippeljünk, erre lepontozol. Első voltam -.-
2016. nov. 8. 19:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyilas. :D
2016. nov. 8. 21:04
 17/22 A kérdező kommentje:

hú mennyi válasz, igazából nem tudom, h melyikre mi jellemző.

Még nem pontoztam senkit, majd a végén.

Kár, h nem kakas vagyok :(

2016. nov. 8. 21:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Oroszlán?
2016. nov. 8. 22:04
 19/22 A kérdező kommentje:
A Megoldás a skorpió , de a kakast is pontoztam a kreativitásért.
2016. nov. 8. 22:40
 20/22 A kérdező kommentje:
senkinek sem nyomtam rosszat*
2016. nov. 8. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!