Mi a csillagjegyem, skorpió vagy nyilas?
Igen, én is most kíváncsiságból utána néztem és ahány oldal, annyi helyen mást írnak, valahol még skorpió, valahol meg már nyilas.
Max. ha ez téged ennyire foglalkoztat, ennyire hiszel benne, akkor olvasd el a leírást, hogy melyiknek a jellemzői illenek rád leginkább és akkor az vagy te!:)
Nap,Merkúr,Vénusz,Plútó a Skorpió jegyében.Vízöntő aszcendensed van, a Mars szintén a vízöntőben,tehát az 1. házadban.
Hold az oroszlán jegyében.Jupiter a halak jegyében.Szaturnusz és Uránusz a Nyilasban.Neptunusz Bakban,Sárkányfej a Kosban,szerencsepont a Mérlegben.
Szerintem Skorpió.
Van több olyan ismerősöm, aki november 22-én született, de inkább a Skorpióknak tűnnek.
Olyan nincs, hogy van ilyen is, meg van olyan is. Isten barmai! A Skorpió Október 23- November 21. És punktum ! NINCS OLYAN HOGY MÁSHOL MÁST ÍRNAK!!!!
Aki November 22-én született az Nyilas és nincs több kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!