Én is kíváncsi vagyok ebből rá lehet-e jönni. Szerintetek nekem mi a csillagjegyem ez alapján?
Ugyanaz az aszcendensem mint a csillagjegyem.
Befelé forduló vagyok, nem szeretem a nagy összejöveteleket, bulikat, pár ember van csak, akit közel engedek magamhoz, velük viszont szívesen együtt vagyok akármennyi ideig. Nagyon érdekelnek az elvont témák, az ezotéria komolyabb területei is, de például filozófia, politikaelmélet, stb. Mindenfélébe belefogok, de általában hamar megunom őket és keresek valami újat ami leköt. Nagyon lusta vagyok, bevallom, és általában felszínes, viszont ha valami tényleg érdekel arról mindent tudni akarok és nem elégszem meg ha nem a tökéleteset nyújtom benne. Nem tudok veszíteni. Általában mindenről határozott véleményem van, de kevesekkel osztom meg. Bosszúálló és haragtartó vagyok, de nem mutatom ki, ha gyűlölök valakit, általában nem is tud róla. Időnként szükségem van arra hogy megállás nélkül menjek és pörögjek, de aztán el kell vonulnom magamnak kipihenni és akkor akár napokig nem beszélek senkivel, olyankor nincs rá igényem.
Kérdező:
Január 28-án születtem, hajnali 1 körül. A többit nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!