Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok így ránézésre...

Mit gondoltok így ránézésre videó alapján mi lehet Tomas Rosicky csillagjegye?

Figyelt kérdés

Itt a videó:

https://www.youtube.com/watch?v=-eb46jd8geg

Tehát azt kéne, hogy ez alapján megtippelni a csillagjegyét, majd leírni ide és megindokolni hogy miért arra tippeltetek. Nem ér megnézni, azt csak utána nézd meg hogy leellenőrizd magad, de ne írd le! Köszi annak aki válaszol.

Aki ismeri őt és tudja is a szülinapját, az ne írjon.

2016. okt. 16. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Melyik horoszkóp szerint?
2016. okt. 16. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
A videóba bele-bele tekertem és csak a német és az angol részeket értettem, de az alapján bakot mondanék. Megdolgozott a céljaiért, szorgalmas, komoly, de egyben jófej embernek tűnik. A videóban elég magabiztos is.
2016. okt. 16. 16:05
 3/8 A kérdező kommentje:
nyugati, de aki tudja, az mondhat mellé kínait is ha gondolja.
2016. okt. 16. 16:22
 4/8 A kérdező kommentje:
mondjuk a kinai csak kor besaccolásra megy, mivel 12 évenként fordul elő egy jegy, csak rá kell nézni és megmondani körülbelül hány éves. Ezért jobb a nyugatival ilyet játszani.
2016. okt. 16. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:

"mivel 12 évenként fordul elő egy jegy, csak rá kell nézni és megmondani körülbelül hány éves."

Mondjuk egy 30 fölötti embernél plusz-mínusz öt évet simán lehet tévedni, szóval ez se könnyebb, mint a nyugati horoszkóp szerintit megmondani (én most megnéztem, pont annyi vagyok, mint ő, de így se találtam volna el).

2016. okt. 17. 02:17
 6/8 A kérdező kommentje:
mennyinek tippelted? xd
2016. okt. 17. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első tippem Mérleg, a második Rák. (A Trumpos-Clintonos kérdező voltam.)

Mindkettő külső alapján, első ránézésre ugrott be, az ilyen jegyű ismerőseimre jellemző ez a tipikus tekintet, a kifejező mimikája inkább Rák, de ahogy beszél, a beszédstílusa Mérleg, úgyhogy azért az az első tippem.

2016. okt. 17. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Van egy sanda gyanúm, hogy tizenkettedik házas Mars, egzakt quinkunxban az Uránusszal a radixban, nagy háromszög átvonuló fényszögsorozattal, mely uralmi cserében van a jegyhatáron álló, Nappal konjukcióban levő hatosházas Vénusszal. De nem biztos, csak saccolom. Egyébként meg a mérleg többet mutatott, úgyhogy fogynom kell. És ne hallgass a nyolcasra mert hülyeségeket beszél. ;)
2016. okt. 18. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!