Mit gondoltok így ránézésre videó alapján mi lehet Tomas Rosicky csillagjegye?
Itt a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=-eb46jd8geg
Tehát azt kéne, hogy ez alapján megtippelni a csillagjegyét, majd leírni ide és megindokolni hogy miért arra tippeltetek. Nem ér megnézni, azt csak utána nézd meg hogy leellenőrizd magad, de ne írd le! Köszi annak aki válaszol.
Aki ismeri őt és tudja is a szülinapját, az ne írjon.
"mivel 12 évenként fordul elő egy jegy, csak rá kell nézni és megmondani körülbelül hány éves."
Mondjuk egy 30 fölötti embernél plusz-mínusz öt évet simán lehet tévedni, szóval ez se könnyebb, mint a nyugati horoszkóp szerintit megmondani (én most megnéztem, pont annyi vagyok, mint ő, de így se találtam volna el).
Az első tippem Mérleg, a második Rák. (A Trumpos-Clintonos kérdező voltam.)
Mindkettő külső alapján, első ránézésre ugrott be, az ilyen jegyű ismerőseimre jellemző ez a tipikus tekintet, a kifejező mimikája inkább Rák, de ahogy beszél, a beszédstílusa Mérleg, úgyhogy azért az az első tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!