Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a "legdruvább" horoszkóp?

Melyik a "legdruvább" horoszkóp?

Figyelt kérdés
Úgy értem a legmakacsabb, a legkeményebb, legnehezebb eset, legakaratosabb, stb.

2016. okt. 30. 13:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%

Utolso,te már csak ismersz minket!?Jo,akkor legyunk agresszivek...

Meg sunyi,rosszindulatu,bosszuallo is.. persze!Nálad ez egyenlo az agressziv durvaval?

2020. jún. 16. 10:22
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Igen, agresszív és durva is.

Tapasztalatom szerint.

2020. jún. 16. 11:04
 23/26 anonim ***** válasza:

Na erre erre mondják hogy ne ítélj elsőre,az is lehet hogy már találkoztunk vagy ismerlek is,lehet hogy a baráti körömbe tartozol csak innen nem tudhatod ki lehetek....

A bosszuallast arra ertettem hogy nagyon szeretem a bosszuállokat,nyilván nem komolyan gondoltam hogy bosszuallo,sokan bantottak itt és a valoságban is pedig nem tettem semmit ,folyamatosan csak szenvedek most is beteg vagyok de mindenki csak megvet pedig senkit nem bántottam az összes ismerősöm visszaigazolná hogy egy szerény félénk lány vagyok! Remélem Isten megbünteti azt aki megérdemli ,én hiszek abban hogy győz a jó és győz az igazság! És hiszek a csodákban hiszek abban hogy megismernek az emberek a világon és ha meghalok ugy halok meg hogy sokan szerettek es sok mindent tettem a hazámért,nem érdekel mit hisztek hogy igazat irtam e vagy nem,én tudom hogy a lelkiismeretem tiszta,és Isten tudja ,akár hiszitek akár nem,nem érdekel de ha bárkit is megkérdeznél és sohasem hazudtam!....

2020. jún. 16. 13:03
 24/26 anonim ***** válasza:

Édes Istenem,semmi bajom a rákkal , nemrég lázam volt,mindig szekáltak,MOST DERÜLT KI AZ EGYOK ROKONUNKRÓL HOGY RÁKOS

Rosszul fejeztem ki igaz de nem arra gondoltam hogy a rák agressziv hanem hogy ez a rák meg minden,ez a betegség szornyu,és ti ti még ilyenkor is bele tudtok kötni az emberbe,az osztálytársaim bár néha ugyanilyenek ettől a GYIK-i emberektől visszasirom az osztályomat.Ámen.😇👼🙇

És tudjátok mit? Én tudom hogy ki vagyok és az ismerőseim is mimd tudják.

Ti viszojt azt sem tudjátok honnan jöttem hogy mit élek meg minden nap! Lehet hogy néha agressziv vagyok,de ezktol a megjegyzésektol komolyan sirni lehet!A net mögött ültök és ítélitek az embereket,alapbol meg nem vagyok agressziv de néha ha valaki kihoz valakit a sodrabol nem hiszem el hogy nem lesz dühös ugyhogy ezt mindenkire ráfoghatnánk ,kössetek belém én ugyis csak szenvedést érdemlek és egyáltalán nem érdekel elhiszitek e nekem ott vannak azok akik szeretnek és tudják hogy igenis jo ember vagypk,és higy csak arra gondolok hogy milyen szép emlékeim voltak eddig az osztályommal,mindig megbocsájtottam nekik,pedig mindig megaláztakde szeretem őket és azt várom hogy egyszer legyen annyi bátorságom hogy elmondjam nekik hogy hiába bántottak meg én soha nem feledem el őket.

2020. jún. 16. 13:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Üdv.:Timi
2020. jún. 16. 13:14
 26/26 anonim ***** válasza:

20, 22 és vagyok.

Elnézést ha félreértettem valamit, de itt a horoszkópról szólt a kérdés.

Nem a betegségről.

Én nem altalanositok csak a saját tapasztalatom írom.

2020. jún. 16. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!