Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a "legdruvább" horoszkóp?

Melyik a "legdruvább" horoszkóp?

Figyelt kérdés
Úgy értem a legmakacsabb, a legkeményebb, legnehezebb eset, legakaratosabb, stb.

2016. okt. 30. 13:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ja és a legfontosabb ki maradt ami talán a második jellemzőhöz még kapcsolódik az az, hogy ha lesz*rva érzik magukat, vagy szóvá is teszed nekik hogy azt csinálnak amit akarnak, hu de rosszul tud nekik esni......Emlegetik hetekig... Hogy ugysem érdekel engem az ő dolguk... Pedig forditott esetben jaj de szeretik ők is mondani aztán meg vannak sértődve ha ikrek-oroszlán lévén élek is a lehetőséggel.. :)
2016. nov. 14. 20:58
 12/26 anonim ***** válasza:
60%

A Bakok elég makacsok és akaratosak. De egy Bak után fuss bele egy makacs, önfejű Skorpióba, százszor visszasírod a Bakot... A föld jegyen legalább úgy-ahogy ki lehet igazodni, míg a víz jegy változékony... Mindkettő bosszúálló típus. A skorpió ellenőrző és féltékeny is, domináns, uralni akarja a környezetét.

Persze az sem mindegy a tiéd micsoda, attól is függ hogy jössz ki velük. Rám is igaz mondjuk a makacsság, akaratosság, önfejűség, néha még a durvaság is, holott Oroszlán vagyok. Viszont mellette 2 bolygóm áll a Skorpióban, 3 a Bakban, szóval erről ennyit.

2017. szept. 26. 17:39
 13/26 anonim ***** válasza:

Szűz

Mindig kihoznak belőle

Pedig szegémy uncsi tesóm is az

2019. jún. 13. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:

"A bakok elég makacsak"

Először inkább ismerj meg és utána szólj

2019. jún. 13. 21:01
 15/26 BubblyButterfly ***** válasza:

Oroszlán. Irányítás mániások, nárcisztikusak. Ha valami nem ugy van ahogy ők akarják akkor gonoszkodnak.

A másik a Mérleg. Annyit hazudnak amennyit csak lehet. Azt sem lehet elhinni amit kérdeznek. Ártatlan, szende embernek mutatják magukat, közbe akit csak lehet kihasznalnak.

Biztos van kivétel, de én csak ilyeneket ismerek.

2020. jún. 15. 10:07
 16/26 anonim ***** válasza:
45%
Rák...csak rosszra emlékeztet...
2020. jún. 15. 18:06
 17/26 anonim ***** válasza:
Akkor igazabol más más csakmert bak vagyok és nem vagyok ilyen,kérdezd meg az osszes ismerosom
2020. jún. 15. 18:08
 18/26 anonim ***** válasza:
Na annyi igaz bosszuállo vagyok...de nem muratom ki
2020. jún. 15. 18:08
 19/26 anonim ***** válasza:
72%
Miért,mi baj volt a Rákkal,16 os...??én Rák vagyok, a férjem is az..nem vagyunk agresszívek.
2020. jún. 16. 06:44
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Ohh, dehogynem.

Sunyi, rosszindulatú, bosszúálló, de bezzeg neki semmit sem lehet mondani, mert vérig sértődik.

Nem a 16os vagyok, de nekem ez a véleményem.

2020. jún. 16. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!