Oroszlán csillagjegyű férfinak milyen nők imponálnak?
Figyelt kérdés
tényleg olyanok irjanak csak akik nem szkeptikusok2016. okt. 1. 16:02
1/9 anonim válasza:
Kos, Nyilas, Ikrek, Vízöntő, Mérleg
2/9 A kérdező kommentje:
Ikrek miert?
2016. okt. 1. 17:23
3/9 anonim válasza:
Bak, Rák, Vízöntő, Mérleg, Szűz, Nyilas, Oroszlán, Kos, Skorpió, Halak, Ikrek, Bika. Csak és kizárólag ezek, más nem.
4/9 anonim válasza:
nyilas vagyok,és imponáltam egynek...úgyhogy a nyilasok biztosan xD
5/9 A kérdező kommentje:
Mert Neked milyen a személyiséged?
És a srác milyen volt?
Ez a férfi nagyon magabiztos, anó irta nekem h az számit neki hogy inspirála a nő....szerintetek mit értett ezalatt konkretan?
Ő alkotó amúgy, nem hétköznapi, de mégis úgyvélem , hogy a látszat fontos neki:(
2016. okt. 1. 21:50
6/9 A kérdező kommentje:
annó*
inspirálja*
bocsi, gyorsan irtam
2016. okt. 1. 21:50
7/9 anonim válasza:
Két oroszlànom volt eddig. Biztosan állíthatom, hogy egyik sem volt se megbízható se hűséges. Làtszólag minden oké volt, az idő múlàsàval azonban kiderültek a dolgaik.
8/9 A kérdező kommentje:
de miért ilyenek?
2016. okt. 1. 22:56
9/9 anonim válasza:
Volt egyszer egy oroszlán udvarlóm.
Oké volt minden vele, csak kicsit zavart, hogy alig bírtam leállítani nagyon 'vad' volt nekem és kicsit túlságosan is nyomulós.
De nagyon bejöttem neki mindenhogy.
Úgyhogy a vízöntő lányokat tudják szeretni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!