Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miert ilyen idegesitőek a...

Miert ilyen idegesitőek a Halak nők?

Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 10:51
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Igen,pont en
2016. szept. 30. 17:54
 22/41 anonim ***** válasza:

Te milyen jegyű vagy kérdező?Lehet, hogy ellentétes a természetetek?

Nekem a lányom halak,de nem igazán tudom megfogalmazni,milyen természete van, elég ellentmondásos,a nővérem is halak, ő kedves barátságos,szelíd természetű..

A kisfőnök is halak, de csak látszatra együttérző, mézesmázos,kedves, közben meg irigy ,és aki nem nyal neki, keresztbetesz...

2016. szept. 30. 18:10
 23/41 A kérdező kommentje:

En Ikrek vagyok.

Es irrital a tulzott erzelgosseguk, a lassusaguk

Es az h tul sokat dumalnak

2016. szept. 30. 18:25
 24/41 A kérdező kommentje:

Raadasul munkatarsam iszonyuan korulmenyes ....es nagyon lassu

En meg nagyon mozgekony vagyok...hamar megoldok dolgokat,szeretek dinamikusan haladni

Es idegesit edesanyam is h nagyon sertodekeny es egesz gyerekkoromba ezt csinalta velem mindenen besertosott,h bűntudatot keltsen bennem.

2016. szept. 30. 18:28
 25/41 anonim ***** válasza:
51%

#14 [névtelen]

"Csak azt nem értem, ha valaki ennyire értelmetlennek tartja a kérdést meg az egész témakört, az miért pörgeti itt magát"

Számoljad meg, hány témakör van a GyK-n, ezek közül csak egy az ezo.

Ha valaki csak a hasonszőrűek válaszát kéri, tegye fel kérdését ott, ahol csak az a téma fut.

.

A Halak nők azért idegesítenek titeket, mert ti idegeskedni akartok, hiszen a horoszkóp szerint nekik idegesítőnek kell lenniük.

Ha nem tartanátok annak, csalódnotok kéne a horoszkópban.

2016. szept. 30. 20:15
 26/41 A kérdező kommentje:
Nem emiatt...
2016. szept. 30. 20:25
 27/41 anonim ***** válasza:

Mert túlságosan érzelgősek, szinte mindent az érzelmek és az ide-oda hullámzásuk szab meg náluk.

Sokszor ezért mennek bele kisebb-nagyobb játszmákba is, a partnerükkel vagy gyermekeikkel szemben, csak hogy bizonyíthassák, hogy őket nem lehet racionális érvekkel bármire is rávenni.

2016. okt. 1. 10:25
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

22.es vagyok.

Ikrek vagy???

Azt se banom,ha lepontozol,de engem meg nemely ikrek kolleganom ,fecsegese,nyusgese,ketszinusege,harsanysagazavar...:))

En vizes jegyu Rak vagyok,a csendesebb,nyugisabb fajtabol.

2016. okt. 1. 10:34
 29/41 A kérdező kommentje:
en nem fecsegek sokat, ketszinu sem vagyok:) ponth a sok duma idegel
2016. okt. 1. 11:32
 30/41 A kérdező kommentje:
de a tétlenség, rugalmatlanságtól kiakadok, megha pityog valaki mindenen
2016. okt. 1. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!