Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen egy oroszlán férfi?

Milyen egy oroszlán férfi?

Figyelt kérdés
Oroszlán az aszcendense is
2016. szept. 23. 16:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Hát, vagy egyszerűen rossz emberekkel találkoztál eddig, vagy az is lehet hogy neked van valami olyan szokásod ami miatt nem egyszerű komolyan venni.

Nem ismerlek, eszemben sincs ítélkezni, de pl a horoszkóp is ilyen, amit a legtöbb ember nem tud komolyan venni.

2016. szept. 23. 19:56
 22/30 A kérdező kommentje:
hát nm tudom:(
2016. szept. 23. 20:04
 23/30 anonim ***** válasza:

Hmm szabad megkérdeznem hogy neked mik a jegyeid? (és hogy mi a férfi holdjegye?)

Csakhogy jobban belelássunk a dologba.

Egyébként meg lehet őket fogni, de a te esetedben nem ajánlom.

Ha most nem vesz komolyan,kár futni utána, csak magadnak ártasz.

Már csak dacból sem éri meg (ha az is hajt esetleg)mert ha meg is kapod,nem lesz sokáig a tied. Várj még ezzel, rád fog találni a szerelem ne félj.

2016. szept. 24. 09:56
 24/30 A kérdező kommentje:

Sajnos a holdjegyet nem tudom csak az aszcendenset

Azt is jo lenne tudni miben all a venusza

De nagyon nehezen kotelezodik el.

Nekem aztmondta ,h kapcsolatbol kapcsolatba ugralt mindig.

Es mar menekul a kotelezettsegektol.

Esh mindegyik kapcsolata szar volt megh nem kepes ra.

De nem tudom ez mennyire aktualis ez nala.Ezeket januarba mondta.

Nekem Ikrek a csillagjegyem,aszcendensem is.

Merkur,Mars Rakban áll .Az utobbi eleg rossz.

Tenyleg erzelmi terrorista vagyok ha sertve erzem magam,es vedekezes tamadas nekem.

Holdjegyem a Szűz

De nem vagyom annyira kellemetlen ember azert.

Sokan szeretnek,tudok alkalmazkodni.

Nagyon mozgekony vagyok,es baratsagos.

De rosszabb napjaimon arrogans is tudok lenni.

Illetve az a baj h onertekelesem nem a legidealisabb.Ez a pasi meg kihozza azt belolem h kevesnek erezzem magam mellette.Nem tudom elengedni magam mellette az a baj,ő igazan sikeres minden teren.

Nagyon eredmenyes az elete a munkaja ,egzisztenciaja,kulleme ,megjelenes,szemelyiseg,hatarozott,es amugy eleg egyedi.

Művêsz.

En is ezekbe mozgok mert kreativ kozegbe dolgozok.

De keves vagyok neki.

2016. szept. 24. 10:07
 25/30 anonim ***** válasza:
Az első szerelmem oroszlán volt. Nagyon intelligens, kreatív, mélyérzésű, de fölényeskedő,kissé beképzelt is, és nem volt hűséges típus. Az unokaöcsém is oroszlán és a nagypapám is oroszlán jegyű volt és ők nagyon naívak, kedvesek, mulyák és hűségesek, ők augusztus első napjaiban születtek. Egyébként szerintem két fajta oroszlán férfi van, a nyugodt, csendes és nem túl magabiztos, de nagyon szeretetreméltó, és a másik, aki már annyira énközpontú, hogy csak magával foglalkozik. Reméljük a tiéd is az előbbi. :)
2016. szept. 24. 18:24
 26/30 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az előbbi!:(
2016. szept. 24. 21:28
 27/30 A kérdező kommentje:
Öcsém is Oroszlán ,ő a kedvesebb típus...mondjuk neki rak az aszcendense
2016. szept. 24. 21:30
 28/30 anonim ***** válasza:
52%
Ne akard megtudni, mert megesz.
2016. szept. 30. 21:10
 29/30 Barchen válasza:
Hello;)...oroszlán vagyok és 50 évemmel láttam és ettem pár"dolgot"...milyen is vagyok?Amennyiben nem akartok beskatulyázni,elismeritek ha valamit jól csináltam,megkapom azt amire vágyom olyan dorombolós kis macsek leszek amit szeretnétek!Önző vagyok?!Ahhhaaaa,na még szép....mellesleg a kínai szerint tűz-ló.Gyönyörű párosítás :) .Mindenkinek más a felhasználói kézikönyve és az összetevők nem csereszabatosak!Az önzőre -gondolom lesz akinek szemet szúr -csak annyit,hogy mindenki az;"nekem akkor jó ha neked is az",ez szép de nézd meg kivel is kezdődik....sok sikert !;)
2016. okt. 27. 07:38
 30/30 anonim ***** válasza:

Női oroszlankent tudom irni( Dupla oroszlánnal és ikrekkel a tobbi bolygóban) hogy akikhez nem állok közel nekik az a benyomasuk rólam és igazuk is van hogy csak a magam dolga erdekel, ha valamit nem akarok csinalni nem is fogom és nem is erdekel... Egyaltalan nem vagyok harag tartó én képes lennék egy csokkal (ha partnerrol van szó) vagy két jó szóval is kibékülni és elfelejteni a dolgokat viszont annál inkább nehezebb mert ha felmergelnek már pedig nem túl nehez akkor nem lehet hozzam szólni egy jó darabig mert csak mondom a magamét...... Kissé fafeju is vagyok de ez az elozoekben benne van hogy a magam dolga után megyek... Amit a horoszkópok írnak hogy feltunest kelt ez a jegy ez nálam tényleg így van nőként oroszlán-ikrek és a rak noiessegevel tarolok:D Kedves kérdező ha 9 hónap alatt nem sikerült megfognod az Uriembert ne is próbálkozz tovább vele.. En már első talalkozonal ha már egyetlen egy dolog nem tetszik az illetoben képes vagyok kukaba dobni hogy nem kell.... Az már más téma hogy van egy két kitartó jellem akik ezek után is kitartanak mellettem :-)

Szexről ha beszelunk magamat elég nehez jellemezni, de ha valakit szeretek kitartok mellette nagyon sokaig, szeretem az ujdonsagokat és az "allatias" dolgokat megélni...:-) Szeretem azt ha tudnak uralkodni rajtam de egyenlore akinek e z sikerült nem találkoztam volna aki az ágyban is megadta volna ezt nekem... Lássam a másikon azt hogy akar engem... az nagyon beindit és nálam sokat jelent hogy ki is tartsak a másik mellett mert ha nem érzem ezt akkor elveszem róla a kezem....

ennyi jutott az eszembe....

2017. márc. 7. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!