Miért nem tudom megfejteni az Ikrek csillagjegyű fiúkat?
Sosem hittem a horoszkópban, de mostanság néha olvasgattam az általános jellemzéseket. Van egy fiú, akivel interneten ismerkedtem meg, nagyon jófejnek tartom, jól kijövünk, de egyszerűen annyira fura személyiség. Néha úgy érzem, hogy érdeklem, rengeteget beszélünk, mond olyanokat, amire azt mondja, hogy másnak nem is mondaná, máskor pedig úgy érzem, hogy egyszerűen bezárkózik és hiába mondja, hogy bír engem, mégsem érzem ezt olyankor.
Néha úgy tűnik, mintha kettő személyisége lenne, egy kérdőjel számomra, amit nem tudok megfejteni.
Én Rák vagyok, Skorpió aszcendenssel, róla csak azt tudom, hogy Ikrek.
Esetleg, ha párkapcsolatra kerülne a sor, akkor lenne esély arra, hogy sokáig együtt legyünk, vagy ilyen "titokzatosság" mellett esélytelen?
Jó, nyílván nem horoszkóp alapján döntök, meg nem is hittem eddig se benne, de most kíváncsi lennék, hogy erre van-e megoldás, hogy megismerhessem jobban, legyen esetleg esélyem az ezotéria szerint.
Ja, és utolsó előttinek is nagy igazsága van, a titkait aztán végképp nem bízza senki egy ikrekre (legyen az nő vagy férfi), mert hiába esküdözik égre-földre, sanszos, hogy amint módja van rá, azonnal kifecsegi bárkinek. Egyrészt, mert szórakoztatónak találja az állandó locsogást-fecsegést, másrészt, hogy fontosnak, bennfentesnek érezhesse magát, és állandó pletykaszállítóként bármely társaságba bebocsájtást nyerhessen, sőt, nélkülözhetetlennek - ezáltal értékesnek - érezhesse magát ott (bárhol).
Gyakorlatilag ahová beteszik a lábukat, ott megmérgeznek maguk körül szép lassan (ki gyorsabban, ki lassabban) mindent, és mindent megtesznek azért, hogy szétverjék a társaságot; persze nem tudatosan, csak a már említett fontosság-nélkülözhetetlenség érzetének biztosítása érdekében. És jah, fentiekből következően szükségképpen kétszínűek is.
Na de hogy pozitívumot is mondjunk róluk: igazán elbűvölő, attraktív a személyiségük mindeközben, rendkívül könnyen barátkoznak, született társasági emberek, folyamatosan arra törekszenek, hogy a figyelem középpontjában legyenek mindig és mindenhol, kicsit sem viselik jól, ha a háttérbe szorulnak. Ha mégis megesne ilyesmi, addig küszködnek a végletekig elszántan, mígnem újra a középpontban találhatják magukat. És persze rengeteg sztorijuk van, folyton magukról mesélnek, másra nem is kíváncsiak, ha mégis érdeklődnek, színlelt a figyelmük - csakis arra várnak, hogy mikor tart lélegzetvételnyi szünetet a beszélgető partnerük, és mikor ragadhatják magukhoz a szót ismét.
Kérdezőnket meg nem igazán értem, miért is akar mások elvárásai szerint dönteni? Csak mert akadt itt pár troll hangadó, aki zsigerből ítélkezik és érdemi megfontolás, valamint észérvek nélkül csípőből leoltotta? Ugyan már. Dönts az érzéseid, és/vagy belátásod szerint, azt nem fogod megbánni, de ha másoknak akarsz megfelelni, annak nagy valószínűséggel megbánás lesz a vége, mert az nem a SAJÁT döntésed volt.
Nna. Lepontozgatni ér, senki ne fogja vissza magát, aki ellenállhatatlan kényszert érez rá, hogy így fejezze ki a tudatlanságát, hajrá! xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!