Kos csillagjegyű lányokhoz az ikrek vagy a nyilas pasik illenek inkább?
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 09:22
1/5 anonim válasza:
Eggyik se.A kos csillagjegyűhöz az uborka csillagjegy illik.De előfordulhat,hogy egy répával jön össze.De tényleg nincs más vállasztás a szalonna vagy a kolbász csillagjegyű is megteszi.Mondjuk nekem tolltartó csillagjegyű nőm van de olyan mintha gumi lenne.
2/5 anonim válasza:
Ikrek és Kos jegyűt gyakran látok együtt. A Nyilas pasik leginkább a hűtlenségben hasonlítanak a Kosokra. Eléggé sok Nyilas férfit ismerek ahhoz, hogy ezt bátran tudjam állítani.
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen IKREK, az összes többit felejtsd el.
Amúgy az számít, hogy ott elől domborodjon a nadrágja, ami vagy a pénztől van vagy nem, de ha nem a húszezresek miatt domborodik akkor is jól jársz.
a választ írta Neked egy ikrek férfi (és nem pasi !)
4/5 Nereida3 válasza:
Ne ez az egy szempont legyen a választás oka... amúgy a fentire, én is ismerek Nyilas férfiakat, mind hüséges... Az Ikreket tartják csapodárabbnak leírás szerint, de ezt is tudom cáfolni. Különben is én Szüz vagyok Mérleg aszcendessel, és állítom, hogy semmi nincs bennem a Szüz hideg racionalitásból, sokkal inkább vagyok Mérleg. Nézd meg az aszcendensét, lehet, többre jutsz!
5/5 anonim válasza:
Én nyilas vagyok 23F és én is folyamat azt olvasom, hogy a nyilasok ennyire meg anyira nem akarnak kapcsolatot meg hogy nem bírnak megmaradni valaki mellett hosszú távon... ki kérem magamnak... nem volt soha életembe még 1 barátnőm se, de azért mert olyat keresek akivel életem végéig együtt lehetek nem olyat aki 3-4 év után lepattint... tehát ez a horoszkóp egy nagy hülyeség... a fele sem igaz annak amit abba írnak... de van aki annyira komolyan veszi minden egyes szavát a horoszkópoknak, hogy aztán emiatt hagyja elmenni a kínálkozó lehetőséget... mert ha a horoszkóp azt írja hogy a nyilas nem hűséges vagy nem akar hosszútávú tartós kapcsolatot, akkor biztos a horoszkópnak van igaza... -.-" ez a gáz...de annyira hogy ha rágyújtana itt valaki egy cigire, csak úgy robbanna ez a gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!