Az esti Francia-Portugál EB döntőn, melyik országnak kedvez a csillagok állása?
Hangsúlyozom, nem focis tippekre meg szúrkolói vagy szkeptikus ömlengésre vagyok kíváncsi !!
Csak az érdekel, hogy az asztrológia tudománya szerint, a csillagok alapján melyik csapat nyeri a döntőt?
"Értelmes válaszokat vársz egy olyan kérdésre, ami szerint ezer meg millió fényévekre keringő magfúzió által működtetett égitesteknek bármi köze van egy rakás focistához? Komoly :D"
Az asztrológia szerint az nem magfúzióvalműködő égitest, hanem egy lámpás az égen melynek mintázata befolyással van az életünkne. Remélem segítettem :))
Ki nyer??
Nah végre tudok vàlaszolni, elöbb regisztràltam és 15 percet kellett vàrnom.
Szerintem egyértelmüen a franciàknak kell nyerniük. A csillagoknak nemhiszem hogy egy ilyen eseményhez közük lenne, sokkal inkàbb a csapatszellem és a jàtékosok lelki àllapota befolyàsolhatja a mecset.
"Nah végre tudok vàlaszolni, elöbb regisztràltam és 15 percet kellett vàrnom. "
Az előbb bannoltak ki a fogyatékos válaszodért és már jössz ugyanahhoz a kérdéshez vissza trollkodni ! :/
Kérlek ne dobàlozz alaptalan feltevésekkel.
Mai nap egyik ismerösöm szolt hogy itt talàlhatok pàr érdekes dolgot, làttam a kérdésedet, vàlaszolni volt kedvem és amugy is terveztem màr hogy valamikor regisztràlok. Ennyi.
Ui: Te kértél komoly vàlaszokat, nem szkeptikus szöveget stb, erre most teljesen ugy àllitottad be magadat mintha egy szük làtokörü ember lennél. ( francia billenytüzetem van, Franciaorszàgban élek, ékezeteket nézd el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!