Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos a kossal összeillő pár?...

Kos a kossal összeillő pár? Jol kijövünk, csak kiváncsi vagyok, h a csillagok szerint, hogy is van ez.

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 21:19
 1/6 Tom Benko ***** válasza:
43%
Kit érdekel. A horoszkópok hazudnak.
2012. szept. 26. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
Miért vagy rá kíváncsi, mit mondanak a "csillagok"? Mindjárt jön valaki "okos" és elbizonytalanít...
2012. szept. 26. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:
juuuj,de kedvesek vagytok...meg szörnyen okosak
2012. szept. 26. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
22%
Nos ha csak az alaphoroszkópot vesszük alapul akkor nem egy életbiztosítás :) Két dudás sosem fér meg egy helyen huzamosabb ideig...de ez persze csak horoszkóp amihez csatlakoznak az egyéni tulajdonságaitok amit csak ti ismertek. Azt tudom, hogy én sosem jöttem ki a kosokkal :D
2012. szept. 27. 13:54
 5/6 Ezalor ***** válasza:
59%

Kedves kérdező!

A csillagok szerint úgy van ez, hogy nem így működik az asztrológia. Amit "csillagjegynek" szokás mondani, az valójában a napjegy, azaz a Nap állása a zodiákusban. De emellett van hat másik égitest, plusz aszcendens/deszcendens, és a valódi horoszkóp ezek mindegyikét nézi. Továbbá, ezeknek egymással bezárt szögei lehetnek olyanok, ahol egymás hatását erősítik vagy gyengítik, akár egészen odáig hogy szinte teljesen semlegesítik egyiknek vagy másiknak a hatását.

Tehát önmagában az hogy valakinek mi a napjegye, még nem sokat jelent.

Végezetül pedig a horoszkóp csak hatásokat ír le, és nincs kőbe vésve. Rajtunk múlik hogy ezekkel a hatásokkal hogy élünk, ellensúlyozzuk vagy erősítjük őket.

Ha valóban kíváncsi vagy arra mit mondanak rólatok a csillagok, akkor készíttetni kell hozzáértő asztrológussal két teljes horoszkópot, ami egy bonyolult, sokáig tartó munka. Kell hozzá a születési idő PERCRE pontosan, valamint a születés helyének hosszúsági is szélességi koordinátái, ezek nélkül nem pontos.

De még ezek fényében sem a csillagok döntik el hogy összeilletek-e vagy sem. A csak rajtatok múlik.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. okt. 1. 19:34
 6/6 Tom Benko ***** válasza:

Forer-hatás!

Forer-hatás!

Forer-hatás!

2012. okt. 2. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!