Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vőlegényem nyilas, nyilas...

Vőlegényem nyilas, nyilas aszcendensel, Én bak, szűz aszcendensel. Ez elvileg mennyire összeillő vagy sem?

Figyelt kérdés
Sokszor idegesítően 10 centivel a föld fölött jár, realitásérzéke kb 0, és megy a saját feje után. Kicsit megbízhatatlan és sok biztonságérzetet nem ad a vele való élet. Pénz téren rohadt felelőtlen, kifolyik a kezéből. Nincs is semmije, nem lehet vele tervezni, épphogy van pénze mindig, nincs semmi stabil háttere. Ez nyilas jellemző?
2016. júl. 6. 17:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én bak vagyok bak aszcendenssel, és kifejezetten sok nyilassal vagyok jó kapcsolatban. Nem mérvadó.
2016. júl. 7. 09:37
 12/13 anonim ***** válasza:
A nyilasok a legjobb emberek. Mondom nyilasként és kicsit sem vagyok elfogult. Lazíts kicsit kérdező :)))
2016. júl. 7. 18:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Pontos elemzésnél szokták nézni hogy milyen bolygó melyik házába esik a másiknak és sok egyéb részletet, egy pontos elemzés lehet hogy választ ad néhány kérdésedre egy tapasztaltabb asztrológusnál pl karmaasztrológusnál.

Érthető ha így érzel mivel biztonságot keresel neked ez fontos egy kapcsolatban ő viszont nem adja meg, tehát lehet hogy elbizonytalanodtál.

Érdemes lenne utána járnod akár ha találsz szimpatikus asztrológust, de csak félelemből nem érdemes kapcsolatban maradni, ezt nem rád értem, hanem általánosságban akik azért maradnak egy kapcsolatban mert attól félnek hogy nem lesz jobb vagy valamitől félnek.

2016. júl. 8. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!