Nyilas férfiak hűségesek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az enyem az, csak kivancsi vagyok, erdekelnek a horoszkopok :D2016. jún. 11. 11:37
11/12 anonim válasza:
Igen hűségesek. A nyilas nem az a titokban sumákolós megcsalós fajta, mit sok más jegyű... A nyilas őszinte, nagyvonalú, sokat ad, de nem szereti ha kihasználják. Vannak olyan dolgok, amit senkivel nem tenne meg, és ha vele mégis megteszik, akkor nem lesz elnéző. Szóval ha úgy érzi, nem működik a kapcsolat, akkor egyszerűen szakít és keresi tovább az igazit. Nem áltatja magát sem a másikat, nem ragad bele egy hazug kapcsolatba, ahol átverik, ilyen-olyan érdekek miatt használják... És mivel elég sok számító (főleg nő) van, ezért úgy tűnhet, mintha csak úgy váltogatná a nőket. Közben csak keresi az igazit, akivel jó, akiben megbízhat, akivel együtt akar lenni mindig. És hozzá persze hogy hűséges, ez alap. Ő is hűséget vár és ezt adja cserébe is. Meg sok mást is, a nyilas jó ember.
12/12 A kérdező kommentje:
Ebben teljes mertekben a paromra ismertem :)
2016. jún. 20. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!