Nyilas férfiak hűségesek?
Apukám nyilas.Hűségről ugye nem tudhatok mindent, de több mint 40 éve házasok anyummal és nagyon oda van érte.
Szóval olyan csendesebb típus, de bármi van őrá lehet számítani.Most már nyugdíjas, de előtte is elment dolgozni utána egyből haza, kocsmázni egy évben egyszer ment a névnapján kollégákkal.Szóval nem is mászkált el,nagyon otthonülős.
Nyaralni azért eljártak- eljárnak.
Szóval az a nagy szabadságvágy sincs amit írnak.
Másik: régi nagy barátnőm nyilas, mindig az kell neki aki a másé, soha nem volt még egyedül egy kapcsolatban és most nem túlzok.Szóval érdekes.
Köszönöm a valaszokat :)
Kedves második, az én kedvesem is olyan mint apukád, csak ő õrökmozgó es mindig visz mindenhova, rajta jobban kiüt a tűz jegy :)
Az jó.Én szeretem a nyilasokat, barátnőm se rossz ember, de ő mégis csak barát.Nem zavar mit csinál a magánéletében.
Egyébként ha apumra rájön, hogy menjenek nyaralni akkor anyuval mennek, nélküle sehova.Viszont anyum nagyon pörgős és eljárogat mindenfelé, de apu nem akar, ő otthon eltévézik. :)
5-ös, anyudnak mi a csillagjegye? Köszönöm.
Sok Nyilas férfit ismerek, mindegyiket rendkívül hűtlennek láttam eddig, s méghozzá nem csak egy szeretőjük van. Egy biztos: a konfortot nagyon szeretik, s főleg azt, ha egy nő mindennel kiszolgálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!