A Júliusi oroszlánok tényleg eléggé hűtlenek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 22:05
11/14 Szeder Katalin válasza:
A nővérkém Oroszlán, de ha valaki világéletében hű volt a férjéhez, akkor ő az.
12/14 anonim válasza:
Igen, hűtlenek, többet is ismerek. Híresség közül pl. Mick Jagger az, olvass róla egy kicsit :)
13/14 anonim válasza:
Nekem edösapam augusztusi(oroszlan), soha eleteben nem volt egy olyan noje sem, akit ne csalt volna ossze-vissza.
Volt egy kapcsolatom, juliusi szuletesu volt es oroszlan. Mellettem tartott meg egy baratnot es meg kitudja hany kalandot.
Ettol fuggetlenul nem hiszem, hogy minden oroszlan csillagjegyu hutlen lenne. Nekem ilyen tapasztalataim voltak, tobb oroszlan pasim nem volt, es ismerosokrol se tudok.
De en rak vagyok, es teny, hogy az oroszlanokkal allanodan csak a vita megy. (apammal is, van egy oroszlan csillagjegyu baratnom is, vele is :D, attol meg szeretem oket, csak ket eleg szenvedelyes jegy szerintem, es neha utik egymast)
14/14 anonim válasza:
én 1 oroszlánt ismerek, ő is augusztusi, de nem az a megcsalós fajta. igaz, kicsit...hát...könnyűvérű xd de nem csalná meg a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!