Ikrek jegyűek gyenge pontjai?
Ikrek jegyűként az egyik gyenge pontom, hogy kimondhatatlanul irritálnak egyes emberek, akik azt hiszik hogy születési dátum alapján beskatulyázhatnak másokat...
Vannak nekem is hibáim, persze, de fura módon pont nem azok, amiket az első kommentelő is sorol.
Nem tudom pontosan mit is szeretnél megtudni a kérdéssel, de ha egy konkrét személyről szeretnél infókat, akiről perpill csak annyit tudsz hogy ikrek jegyű, akkor sürgősen felejtsd el a horoszkópot! Ha ilyesmi alapján előre kialakítasz egy idegenről egy képet, mindenképpen csalódni fogsz (még ha esetleg pozitívan is), amikor valójában megismered azt embert ahelyett az előzetes kép helyett, amit ilyen forrásokból alkottál róla.
Ha levágják a fejüket akkor kettő nő a helyébe. Mert ők a hirda tagjai.
Úgy lehet elbánni velük hogy a férfiakat tökön rúgod a nőktől elveszed a bankkártyájukat. Akkor ártalmatlanná válnak.
Az elsővel nagyjából egyetértek,ismerek jópár ikrek jegyűt,némelyik kimondottan irrital.
Rák vagyok amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!