Rák jegyűek, milyenek vagytok?
Tudatosan élek, megpróbálok mindent előre megtervezni. Mindent magamnak intézek el. A magánéletben kissé zárkózott, és csendes vagyok. Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni. Alapvetően nagyon türelmes, lelkiismeretes és megbízható vagyok, amolyan gondoskodó típus. A későbbiekben szeretnék saját családot alapítani.
23/F
Szeretek a középpontban lenni. Kötözködő, makacs, határozott, céltudatos vagyok, mindig elérem, amit akarok, bármibe/bárkibe kerüljön az. Sokszor vagyok cinikus. Az embereket sokszor megbántom.
Többször vágták már a fejemhez, hogy manipulátor vagyok, ami sajnos nem áll messze az igazságtól.
Ezekkel szemben viszont, akiket a barátomnak tekintek azokkal nagyon kedves vagyok és nem mindig a "rossz" oldalamat mutatom, igazából sokan nem ismerik az igazi oldalamat, csak a "kemény és mindent elérő"-t.
Nem igazán hiszek az asztrológiában, de azt mondják, nem csak a napjegy van rád hatással, sőt az aszcendens sokkal jobban befolyásol, az emberek azt látják belőled. Az enyém a skorpió. Szerintem ezzel mindent el is mondtam, mert a tulajdonságaim többsége az inkább skorpiós, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!