Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák jegyűek, milyenek vagytok?

Rák jegyűek, milyenek vagytok?

Figyelt kérdés
Sok rák jegyű ismerősöm, rokonom van. A legtöbbjük felnőttként is gyerekes. Nem egy életképtelen, szerencsétlen. Gyereket sem hamar vállalnak. Ők maguk swm repülnek ki túl hamar a fészekből.
2016. márc. 27. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudatosan élek, megpróbálok mindent előre megtervezni. Mindent magamnak intézek el. A magánéletben kissé zárkózott, és csendes vagyok. Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni. Alapvetően nagyon türelmes, lelkiismeretes és megbízható vagyok, amolyan gondoskodó típus. A későbbiekben szeretnék saját családot alapítani.

23/F

2016. márc. 27. 12:25
 2/5 anonim válasza:
Ez egyénenként változik.
2016. márc. 27. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Szeretek a középpontban lenni. Kötözködő, makacs, határozott, céltudatos vagyok, mindig elérem, amit akarok, bármibe/bárkibe kerüljön az. Sokszor vagyok cinikus. Az embereket sokszor megbántom.

Többször vágták már a fejemhez, hogy manipulátor vagyok, ami sajnos nem áll messze az igazságtól.

Ezekkel szemben viszont, akiket a barátomnak tekintek azokkal nagyon kedves vagyok és nem mindig a "rossz" oldalamat mutatom, igazából sokan nem ismerik az igazi oldalamat, csak a "kemény és mindent elérő"-t.

Nem igazán hiszek az asztrológiában, de azt mondják, nem csak a napjegy van rád hatással, sőt az aszcendens sokkal jobban befolyásol, az emberek azt látják belőled. Az enyém a skorpió. Szerintem ezzel mindent el is mondtam, mert a tulajdonságaim többsége az inkább skorpiós, szerintem.

2016. márc. 27. 13:14
 4/5 anonim válasza:
Mindig jó a kedvem és optimista vagyok.Állandóan mosolygok. Kicsit naìv is vagyok. A barátaimat jól megválasztom.Gyerekes és idegesítő vagyok. Sokszor okoskodok és addig beszélek egy dologrol amíg nekem nem adnak igazat. Kedves vagyok de mellette tartozkodó is csak a barátaim,családom ismernek igazán. Akik számomra nem szimpik azokkal bunkón bánok. Fontos számomra a család. Szeretem a gyereket és az állatokat nagyon. Mindenről megvan a véleményem és ennek hangot is adok. Kiállok magamért a családomért és a barátaimért. A keményet mutatom de igazából mindig sírok mindenen ( híradón egy cikken bármin!) Békés vagyok utálok veszekedni. Sosem hazudok ha azzal ártok is valakinek nem teszem meg. Hmm kb ennyi :D
2016. márc. 28. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Az en kedvenc sorozatom a h2o egy vizcsepp eleg a kedvenc enekesnom a hannah montana szeretek ralyzolni es a kedvenc szinem a kek. Eleg sertodekenny vok ha a lanyok kibeszelnek a hatam mogott az nagyon roszul esik. De ha visza vagasrol van szo en is ki beszelem a szandiekat. Szeretem a kakaot. Leg joban ahogy anya csinallya. Szeretek sminkes videjokat nezni nekem is a horoszkõpom a rakk ez a leg job horoszkop pusszancsocskha
2016. márc. 30. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!