Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miben mutatkozik meg az, hogy...

Miben mutatkozik meg az, hogy a bika nők kisajátítják a társukat?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 22. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Tippem szerint ez fokozatokban mutatkozik meg . Kölcsönös tisztelet érzelem esetén ragaszkodnak és a vetélytársaikat igyekeznek eltüntetni . Szenvedélyesek és ha jó szexpartnert találnak abba szerelmesek lesznek és igyekeznek társukká alakítani őket . Házasságot , hagyományt tisztelik , ritkán térnek le a megszokott ösvénytől nagy drámákat kellemetlen helyzeteket teremtenek ha elárulják őket . Hálásak és gondoskodóak partnerükkel . Akiket meg akarnak szerezni megigézik bájjal , kelletéssel .
2016. ápr. 22. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát amit az egyes írt, a nagy drámák kivételével (ezekre még nem került sor) teljesen igaz. Most magamból indulok ki, én is "bika nő" vagyok. Alapjáraton elvárjuk, hogy a szerelmünk csak a mienk legyen, nem játszik egy "csak megnéztem a csajt hogy csinos-e..." sztori se a pasi részéről. Persze nem mondom, hogy mindenkinél így van, de nagyon magamra ismertem az egyes hozzászólásában. :) De ami szerencse, hogy a pasimnak úgy veszem észre, hogy tetszik ez a "csak az enyém vagy" dolog.
2016. ápr. 22. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
A bika nők mind transzvesztiták, akik jellemzően erős szexuális abberáltságban szenvednek. Nem férfi létükre a bennük lévő bikával mit kezdeni, igy nővé operálják magukat.
2016. ápr. 26. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!