Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák fiú- skorpió fiúval...

Rák fiú- skorpió fiúval mennyire illik össze?

Figyelt kérdés
Skorpió fiú vagyok, és megismertem ,,újra" a régi barátomat, kér év kihagyás után. Ő 18 én 24, de valahogy egy régi kis szikra megindult köztünk. Viszont nem tudom, hogy mennyire illünk össze....két évvel ezelőtt túl fiatalok voltunk és komolytalanok, viszont most kicsit több lett köztünk a dolog.... Csak Skorpióként, sokszor eltűnök a szeme elől, pedig gondolok rá, csak nem mindig igénylem, hogy együtt legyünk (ez nem azt jeleneti ,hogy nem szeretem, emellett a szexben érzem,hogy túl vad, túl sok vagyok neki és nem tudom,hogy ezt hogy tudom ,hogy egy ráknak mennyire jön be ez.... Eleve a rákoknak szükségük van egy skorpió párra? Lehet túl sokk vagyok neki :-(

2016. ápr. 8. 11:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de ez a véleményem,kisköcsög, ha ez jobban tetszik, a homárnál, vagy Bux..i nál...

A gyerekeim nem fognak ezzel elém állni, mert egészséges mind a kettő, 23, 26 évesek, és mindkettőnek boldog párkapcsolata van az Ellenkező nemű párjával.

Bocs.

2016. máj. 6. 20:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Amugy en nem is néztem,hogy ez az asztrológiai kérdés melegekről szól,tiszta vicc az egész.

Csinaltass egy asztrológusnal horoszkopot,hogy osszeilletek e, de kozold hogy ferfi- férfi rol van szó,szerintem kirohog.

Nezd már még,minden Párkapcsolati horoszkóp elemzés Ferfi- Nő -rol szól!!!

Mert a férfi és nő egy par.

Nem vagyok homofób,inkább sajnalom őket.

2016. máj. 6. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!