A kos férfire igazak ezek?
Figyelt kérdés
Babusgató,
Bújós,
Elvicceli a dolgokat,
Elkényezteti a másikat,
Sokat mondja,hogy "szeretlek"
2016. márc. 4. 21:37
1/11 anonim válasza:
Az elején mindegyikre jellemzőek ezek.Amelyikre már az elején sem, az nem kos, hanem tulok és jobb ha elkerülöd.
3/11 anonim válasza:
1:D és hogy alakul a vége felé?
4/11 anonim válasza:
Babusgató - nem
Bújós - néha
Elvicceli a dolgokat - csak amit nem tart fontosnak (másét)
Elkényezteti a másikat - míg kicsit is viszonozzák
sokat mondja hogy "szeretlek" - igen, és szeret is.
5/11 anonim válasza:
Mi ez a hülyeség 😃 én rák vagyok és ezek igazak rám, szoval olyan az ember amilyenek formálja a környezete es sajat maga...
16F
6/11 anonim válasza:
na egy 16 éves gyereknek több esze van mint egy felnőttnek. szánalmas.
7/11 anonim válasza:
ezek pont nem igazak!
ÉN jót nem tudok mondani kos-ról.volt kos pasim.
önzö volt mindig ő ő ő.,az h en mit akartam az nem erdekelte a sajat erdekeit nezte.
8/11 anonim válasza:
Csak gondolom az elején aztàn ha felkapja a vizet mondja kirugom a làbadat .
9/11 anonim válasza:
Én kos férfi vagyok, kérdező, angyalom kicsi babuskáám! Hadd adjak egy ölelést! :)
Áhh, csak vicceltem. Inkább veszek neked iPhone 6S X-et.
És úgy szeretlek téged! :D
10/11 anonim válasza:
Amíg szerelmes, addig igen. Nyalja-falja a másikat, bújik hozzá. Ha kiábrándul vagy ráun a kapcsolatra, akkor még a házasságból is simán kilép az új szerelme kedvéért. Akkor is ha vannak gyerekek. Én ezt láttam a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!