Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van az, hogy a horoszkóp...

Miért van az, hogy a horoszkóp leírások sosem igazak rám, vagy csak félig meddig? (Bika vagyok)

Figyelt kérdés

2015. máj. 7. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert nem igazak.

Az emberek többet/kevesebbet magyaráznak bele a leírásba hiszékenységüknek megfelelően :)

2015. máj. 7. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem igaz. Az emberek többsége is így van ezzel.
2015. máj. 7. 22:14
 3/6 A kérdező kommentje:

,,A Bika mint gyermek:

Nyugodt, kiegyensulyozott gyermek. Álltalában a legjobb gyerekek közé tartozik. Ha hajlamos is kicsit a lustaságra, segitõkész, figyelmes, gyengéd. Sajnos nem szeret mozogni és az édességet nagyon szereti, ezért hízásra hajlamos. Nagyon szereti ha becézgetik, símogatják. Nem tartozik a legjobban tanulók közé. Kicsit lassu a felfogása, de türelmes nevelõ közelében jó tanuló is válhat belõle. Mivel korán érik, különösen a lányokra kell odafigyelni, de nem tiltással, mert annál sokkal konokabb, hogy tiltó szóra halgasson. Inkább a jó példa és a meghitt szülõi kapcsolat segítheti át ezen az idõszakon.''

Nem vagyok valami kiegyensúlyozott, IMÁDOK mozogni, a hobbim a mozgás, legyen az futás, úszás én szeretem. Az édességért nem vagyok oda, fogyásra hajlamos vagyok, nem szeretem, hogyha becézgetnek, simogatnak, a legjobb tanulók közé tartozom, gyors a felfogásom és későn érek.

EZ MOST AKKOR MI??

:'D

2015. máj. 7. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy boci vagy?
2015. máj. 8. 00:37
 5/6 Fish1 ***** válasza:
Ezek csak általános leírások. Egy normális asztrológus a személyre szabott horoszkópoddal már értelmes dolgokat mondhat.
2015. máj. 8. 01:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez ez a tapasztalatom, csak Kosként!:DD

Mindig is úgy éreztem, hogy nem igazak rám a Kos leírások. Azt javaslom ne csak a horoszkópodban kutakodj, ha nem számítsd ki az aszcendensed és a holdjegyed is, valamelyik biztosan illik rád:)

[link]

[link]

2015. júl. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!