Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Mi a véleményetek, tapasztalatotok az oroszlán jegyű emberekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2015. máj. 5. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezotéria kategória.
2015. máj. 5. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak egy emberről tudom, hogy oroszlán, a tesómról, és ő egy nagy kretén. Valszeg köze nincs ennek ahhoz, hogy mikor született.
2015. máj. 5. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon hiúak, elvárják, hogy hízelegj nekik megállás nélkül, akkor boldogok. Domináns típus.
2015. máj. 5. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mélyen úgy gondolják, hogy nekik az ingyen kiszolgálás jár, mindenféle szempontból: állandó dícsérgetés, főleg ami a külsejét illeti, mindenre bólogatás, illetve olyan eszköze legyél, akivel dicsekedhet a haverok vagy haverinák előtt - ha nő, akkor a jó pasija a dicstéma és az, hogy az mindent megcsinálni neki, még a lakást is ő takarítja; ha pedig pasi, akkor az állandó villogás, hogy milyen jó nője van, aki mindent megcsinál neki ágyban és azon kívül is. Természetesen alig viszonoznak valamit az Oroszlánok még azok felé is, akik több éven keresztül igaz barátai. Nagyon ritkán jön elő az a rendes oldaluk. Ugyanakkor a külső miatti hiúság miatt sajnos a legfontosabb helyzetekben nagyon naívan gondolkodik.

Ha valakivel nem elégedett, vagy épen régóta van mellette és már eléggé sok fontos infót tud róla, akkor rendkívül csúnyán beszél az Oroszlán és képes agresszív is lenni.

2015. máj. 6. 13:43
 5/5 anonim válasza:
81%

Ez nem igaz, ( én is oroszlán vagyok) a legtöbb oroszlán nagyon jó szívű, vajból van a szívünk.

És tény,hogy szeretjük ha dicsérgetnek minket,mert ebből kapjuk az erőt és a kitartást. Másoktól függünk.

Az is tény,hogy szeretjük a luxust, de ( én legalább is) szeretek takarítgatni és nem kell,hogy bárki is kiszolgáljon,mert azt én jó magam is megtudom tenni míg kezem-lábam épp.

Ugyanakkor ha felbosszatanak minket,oroszlánokat... Könnyen méregbe gurulunk, és akkor mindenki meneküljön!

(általában ilyenkor csak üvöltözünk mint az igazi oroszlánok) és ilyenkor tényleg senki se szóljon hozzánk,mert minden csak olaj a tűzre.

Miután egy kicsit magunkba fordúlva át gondoljuk a dolgot, hamar lehiggadunk és úgy teszünk mintha mi sem történt volna.

A barátaink mellett kiállunk, és védelmezzük a gyengébb jellemű embereket.

Hatalmas a kitartásunk, ha valamit komolyan a fejünkbe veszünk... Annak úgy is kell lennie.

És tüzön-vizen keresztűl megyünk a céljaink eléréséért.

Szeretünk ajándékokat kapni, de ugyanakkor mi is szeretünk adni.

Gyermeiken naivak vagyunk, szeretünk játszani.

( Azt hiszem így röviden ennyi. :D )

2015. máj. 10. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!