Jellemeztem részletesen a skorpiókat. Vélemény? ( többi lent )
Figyelt kérdés
A horoszkóppal foglalkozom és eddig többen is mondták, hogy felismerem a skorpió embereket. Jobban, mint bármelyik más csillagjegyet. Köszönhető ez egyrészt annak, hogy rengeteg skorpió barátaim ismerőseim vannak, meg a párom is skorpió. Szóval én innen ismerem fel őket: fura természetük van, nagy hangulatingadozásuk, könnyen félreértik amit mondasz nekik és könnyen megharagudnak ilyenkor beléd marnaj, de ha nem súlyos a harag oka, akkor kis idő múlva bocsánatot kérnek. Akit igazán szeretnek, azt sokáig nem engedik el, és sok sérelem kell nekik ahhoz, hogy tényleg otthagyjanak. Viszont képesek bosszút állni kicsi és nagyobb dolgokért is, attól függetlenül, hogy szeret-e téged vagy nem. Több is van köztük, aki inkább csöndben hallgat, viszont néha szeretnek a középpontban lenni, de nem szeretik a tömeget. Nem érdeklik őket a haverok, inkább az igaz barátságot szeretik. A bulit is szeretik, legtöbbjük a modern, mai slágereket, mixeket és az éjjeli partikat.Nos, röviden ennyit mondok a skorpiókról, de még tudnám sorolni. Mivel évek óta részletesebben tanulmányozom a jegyeket. Hamarosan a többi jegyetis kiírom. Szerintetek ilyenek a skorpiók? Tapasztalatokat, véleményeket várnék. Egy tipikus skorpiótól is, ha lehetséges. Elrontottam, kihagytam-e valamit?2016. febr. 18. 19:53
11/13 anonim válasza:
Meg még annyit, hogy tényleg kötekedő, szurkálódó jegy. Főleg, ha a Merkúr a skorpióban áll. Sokszor megsirattak már.
12/13 anonim válasza:
Szia.!:) Én is skorpió vagyok és 100%-osan leírtál engem!!:D
17/L
13/13 anonim válasza:
Skorpió vagyok. Nem igaz minden skorpióra hogy bosszút áll inkább tervezek de nem mindig jutok el odáig. Utálom a mai slágereket... A metál és a klasszikus amit szeretek. A fekete ruhákat is. És utalom az éjjeli bulikat főleg a diszkókat.. Ha már éjjeli buli akkor pár barát és szellem idézés vagy ilyesmi. El hagyatott házak kutatása. És mindent imádok ami misztikus, természet feletti minden ilyen foglalkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!