Van itt, aki részletesen kitudja számtani a horoszkópomat?
Figyelt kérdés
1985.10.11.
Eger
:)
Előre is köszönöm.
2010. okt. 12. 17:01
1/9 anonim válasza:
1700 forint akciósan, PayPalra kérem.
2/9 anonim válasza:
Max az aszcendensed lehet, de ahhoz az is kell, hogy hány óra hány perckor születtél !
3/9 anonim válasza:
Az Uránuszt a héten eltakarja a Neptunusz. Szerencsét jelent az anyagiakban, pénz áll a házhoz. A Vénusz együtt áll a mérleggel a halak jegyében, ez arra utal, hogy párkapcsolatodban komoly döntést kell meghoznod. A Szaturnusz mediálása a Plútó holdjával rossz előjel. Új munkába most ne kezdj bele.
4/9 anonim válasza:
17:33
nekem is megnéznéd? nagykanizsa, 1990.12.19.
köszi
5/9 anonim válasza:
17:33
Szia nekem is meg tudnád nézni?
1979.09.17. 16:30 Budapest.
Párkapcsolat? (elég gáz helyzetben vagyok)
Köszönöm.
6/9 anonim válasza:
......................lálálá.............
7/9 anonim válasza:
Wáó én is 10. 11-én születtem Egerben! Csak 10 évvel később, '95-ben! :)
8/9 anonim válasza:
A pontos horoszkóp elkészítéséhez elengedhetetlen a születési óra és perc, hiszen a radixhoroszkóp 90%-ban erre épül.
Ha megírjátok nekem priviben a születési időtöket óra-perc feltüntetésével, szívesen válaszolok Nektek.
26L
9/9 anonim válasza:
Ingyenes személyre szabott horoszkóp van ezen az oldalon, adataidat beírod és máris megkapod: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!