Szerintetek ő lehet az ikerlángom vagy csak ezt képzelem?
2005 ben ismerkedtem meg vele össze jöttünk de nem komoly kapcsolat ként csak úgymond el voltunk néha
már akkor éreztem hogy ez valami több több mint szerelem olyan leírhatatlan ..
Jobban belegondolva nem az ideálom de mégis
Csak egy év van köztünk .
egyszer komolyra szerette volna fordítani a kapcsolatunkat és őszintén a szívem majd meg szakadt de nemet mondtam mert úgymond Rossz életet él drogfüggő és hát vannak ügyei,én ennél többet szeretnék elérni mondván nemet mondtam utána nem is találkoztunk de mindig tudtam mi van vele megéreztem mikor kórházba volt nagyon rossz érzés kapott el és hirtelen ő jutott eszembe és mivel vannak közös ismerőseink így utána is jártam,megkérdeztem mi van vele mikor mondták hogy túladagolás miatt újra élesztették pár hónapra rá találkoztam vele gyakorlatilag annyira zavarba voltunk mindketten hogy nem is tudtunk beszélgetni egymással csak egy két hülye szót szóltunk de éreztem hogy meg fog érinteni,és így is lett .
Nekem már ezóta családom van így hát nem lehetünk együtt bár mint kiderült utóbb ő nagyon szeretné és őszintén szólva én sem felejtettem el őt és sohasem fogom
Felejtsd el!
Nekem is volt egy ilyen sztorim, vagyis nagyon hasonló.
Csak bánatot hozott és fájdalmat, hagyd ezt az embert, csak pocsékolod az idődet.
Nem volt az ikerlángod, mert ikerlángok nem léteznek. Az egész csak egy mese a naiv felnőtteknek, akik nem szeretnének szembenézni a valósággal és a mesékben élnek.
Az illetőt szereted, azért érzed ezeket a dolgokat. Azt, hogy kórházban van, nem megérezted, hanem a tudatalattid kikövetkeztette. Akinek van alkoholista vagy egyéb ismerőse, azt természetes, hogy aggódik miatta és benne van a pakliban, hogy baj történhet vele. Igazából az lett volna a meglepő, ha aggódsz érte és megtudod, hogy leszokott a drogokról. Azért érezted, hogy megfog érinteni, mert jól ismered és jó pár lépését ki tudod számítani.
nem számít mit mondunk.
Ha az akkor azért nem számít.
Ha nem az akkor azért nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!