O lenne az ikerlangom, honnan tudhatom?
Mindig megerzi, ha valaki massal talalkozom, vagyha vegre ugy erzem, hogy igen, most mar tovabb tudok lepni.
Par napja volt egy randevum, de akkor is csak ra tudtam gondolni, illetve a nap minden perceben ra gondolok. Es akkor arra gondoltam,hogy ha tenyleg van kozottunk valami kapcsolat, akkor adjon egy jelet. Es irt smst, amit hetkoznap soha nem tett meg! Tobbszor is elofordult ilyen.
Valami kulonos kapcsolatban allunk, mar az elso talalkozas is egetrengeto volt, de nem vagyunk egyutt, csak baratkozunk, mar vagy 2 es fel eve, lassan es ovatosan. viszont mas pasira ra se tudok nezni, meg akkor se, ha probalkozom.
Ez a ferfi bennem van, o inspiral, hogy jobba legyek, nehez helyzetben, mintha szolt volna hozzam valamilyen lelki szinten. Soha senki irant nem ereztem meg.
Csak sajnos mindkettonknek sok a problemaja, ezert kicsit nehez a kapcsolatteremtes.
Mit gondoltok, lehet, hogy o az?
is-is..
lehet ikerlángod de lehet csak madzagon rángat hogy ne tudj elszabadulni valami miatt tőle.. LELKILEG! élj ismerkedj szórakozz, mert beteg leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!