lehet h úgy fest h valaki szuggessziót használt ellenem már nagyon régóta. de nekem egy ideig fel se tűnt. aztán igen. de mivel már annyira át voltam programozva ezért nem foglalkoztam a dologgal. ez a magyarázat arra h miért voltam annyira elvakítva már h nem foglalkoztam azzal sem h derengett az h átprogramoztak.
amint viszont teljes mértékben beismertem ezt (valaki segitségével) akkor abban a pillanatban hatalmas megszabadulást éreztem. leírhatatlan. megkönnyebültem. úgy éreztem többé nem irányít.
ha ez igaz akkor..... mit csináljak még? az illető még eléggé a tudatomban van.
úgy érzem. ráadásul lehetséges az h tényleg átprogramozzon valaki?? vagy ezt csak beképzeltem?
Ha a szobád fala belül gumiborítású, párnázott, s az ajtó csak kívülről nyitható, akkor aggódhatsz.
2013. szept. 26. 16:26
3/14 anonim válasza:
Pszichiáterre tartozik a problémád, kérj beutalót a háziorvostól.
2013. szept. 26. 16:27
4/14 anonim válasza:
Fordulj a csernus doktorhoz :DDD
2013. szept. 26. 16:56
5/14 anonim válasza:
Néha írd fel az agyad cheksum összegét, és időről időre ellenőrizd.
:)
2013. szept. 26. 17:12
6/14 anonim válasza:
Melyik jobb program? Az eredeti, vagy az ujabb?
2013. szept. 26. 17:16
7/14 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ez a skizofrénia egyik jellemző tünete?
2013. szept. 26. 17:21
8/14 anonim válasza:
Várj! hagyjátok, Nem beszél hülyeséget!
én például mióta Lady Gaga az akivel a legtöbbet foglalkozon, azóta már én is szexinek tartom az erőszakot, és a nyers, vad szexualitás is jobban bejön.
"Menőnek" tartom Baphomet-et meg az összeesküvés elméleteket az Illuminati-ról és arról hogy Gaga hogy kontrolálja az elménket.
De ez mind nem érdekel mert imádom azt a nőt! Imádok agymosottnak lenni.
szóval valahol megértem ezt az egész hülyeséget amit leírtál! :)
2013. szept. 26. 17:21
9/14 A kérdező kommentje:
nem beszélek hülyeségeket, ne akarjatok orvoshoz küldeni. érzelmekről van szó, és kötődés kialakításáról. továbbá olyan cselekményeket követett el irányomba amitől bennem hatalmas félelem, feszültség és idegesség jött elő, féltem a pasastól, stresszelt a közelsége, ugyanakkor már szinte belé voltam zúgva. amint felismertem, átláttam és elfogadtam h lehetséges h átprogramozott, abban a pillanatban hatalmas megkönnyebbülést éreztem, mintha szabaddá váltam volna. akkor ezek szerint valóban irányított? másokkal is hasonlóan viselkedett: tehát legyenek feszültek, féljenek is esetleg, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!