Honnan tudhatom ha átprogramoztak?
lehet h úgy fest h valaki szuggessziót használt ellenem már nagyon régóta. de nekem egy ideig fel se tűnt. aztán igen. de mivel már annyira át voltam programozva ezért nem foglalkoztam a dologgal. ez a magyarázat arra h miért voltam annyira elvakítva már h nem foglalkoztam azzal sem h derengett az h átprogramoztak.
amint viszont teljes mértékben beismertem ezt (valaki segitségével) akkor abban a pillanatban hatalmas megszabadulást éreztem. leírhatatlan. megkönnyebültem. úgy éreztem többé nem irányít.
ha ez igaz akkor..... mit csináljak még? az illető még eléggé a tudatomban van.
úgy érzem. ráadásul lehetséges az h tényleg átprogramozzon valaki?? vagy ezt csak beképzeltem?
Olyan nincsen, hogy valaki messziről programoz téged ! Szuggeszióval távólsól nem lehet senkit sem programozni.
A programozás, hosszú folyamat. Nem csoda, hogy a média is csak lassan képes elhülyíteni az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!