Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom ha átprogramoz...

Lótusz szirmok kérdése:

Honnan tudhatom ha átprogramoztak?

Figyelt kérdés

lehet h úgy fest h valaki szuggessziót használt ellenem már nagyon régóta. de nekem egy ideig fel se tűnt. aztán igen. de mivel már annyira át voltam programozva ezért nem foglalkoztam a dologgal. ez a magyarázat arra h miért voltam annyira elvakítva már h nem foglalkoztam azzal sem h derengett az h átprogramoztak.

amint viszont teljes mértékben beismertem ezt (valaki segitségével) akkor abban a pillanatban hatalmas megszabadulást éreztem. leírhatatlan. megkönnyebültem. úgy éreztem többé nem irányít.

ha ez igaz akkor..... mit csináljak még? az illető még eléggé a tudatomban van.

úgy érzem. ráadásul lehetséges az h tényleg átprogramozzon valaki?? vagy ezt csak beképzeltem?

#átprogramozás #szuggesszió
2013. szept. 26. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban :) én ùgy vagyok vele ha írànyított Akkor tanítson tovàbb fogékony vagyok ha màr Az Idegen nyelvet nem hajlandò tanítani korrepetàljon màsban :)
2013. szept. 27. 11:33
 12/14 BlackSword ***** válasza:
Figyelj kevésbé ciki szakemberhez fordulni, mint mindenféle abszurd dologban hinni... Ezzel is csak azt bizonyítod, h az őrület belülről logikus... Nem ciki/szégyen kikérni egy szakember tanácsát a bajban... Vagy ciki szerelőt hívni, ha elromlik a tv, vagy statikust, ha megroggyan a ház??? Nem... Akkor miért lenne ciki pszichológushoz menni a paranoiával???
2013. szept. 27. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincsen, hogy valaki messziről programoz téged ! Szuggeszióval távólsól nem lehet senkit sem programozni.

A programozás, hosszú folyamat. Nem csoda, hogy a média is csak lassan képes elhülyíteni az embert.

2013. szept. 27. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:
ez betegség
2013. szept. 29. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!