Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió vs. Oroszlán nő?

Skorpió vs. Oroszlán nő?

Figyelt kérdés

Asztrológia, horoszkóp témakör.

Akit nem érdekel, hülyeségnek tartja ne válaszoljon. Az írjon aki foglalkozik ilyennel esetleg érdekli és van ehhez kapcsolódó véleménye.

Téma: mindkettőt agyon dícsérek. Nektek melyik jön be jobban? Tapasztalatok alapján pl. És legyen egykorú mindkettő és az aszcendensük pedig azonos a csillagjegyükkel.

2016. jan. 26. 16:39
 1/7 A kérdező kommentje:
*dicsérik
2016. jan. 26. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Leginkább a fiúk véleménye érdekelne.
2016. jan. 26. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Legtöbb fiúnak fingja sincs mi a párja horoszkópja. Kevésbé vagyunk babonások.
2016. jan. 26. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

ezt jó oldalnak tartom, részletes

2016. jan. 26. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én F vagyok nekem a az aszcendesem skorpio azt tudom szerelmes voltam egy oroszlan lanyba gyönyörű volt vicces szeretett flortolgetni de aztan lattam hogy nem csak velem:) hanem minden ferfivel kb . Amúgy aranyos volt talan egyszer remelém még egyszer lesz esélyem vele:) Skorpió lanyokat szeretem de nem ismerek nem sokat ismerek szeretem a ha egy lanyon erzem hogy kotődik hozzam. De azért még kapjak levegőt és a kezeimet se fogja le hogy nensülyedjek el;)
2016. jan. 27. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Jesszuszom bocs a helyesírasi hibakért csak visszatörölgettem de nem végig:P
2016. jan. 27. 12:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen ez tényleg ilyen oroszlános vonás, a skorpió pont az ellentéte szerintem.
2016. jan. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!