Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán nő skorpió férfival?

Oroszlán nő skorpió férfival?

Figyelt kérdés
Tegyük hozzá hogy én nem a tipikus oroszlán vagyok . Sosem csalnám meg a párom , nem vagyok hivalkodó hanem inkább érzelmes. Mit gondoltok működhet ? 19/L a fiú 21 éves.
2015. okt. 15. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Semmiképp. Aki hisz ezekben az inkább maradjon még a szobácskájában barbizni.
2015. okt. 15. 12:49
 2/11 MrPifta ***** válasza:
80%
oroszlán nőhöz hím oroszlán illik csak
2015. okt. 15. 12:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Jó én se hiszek ebben elvakultan de hátha bejön..és kérem hogy azok irjanak akiknek van tapasztalatuk.
2015. okt. 15. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
De értsd meg, hogy elvetemült baromság az egész!! Egy tőlünk több millió km-re lévő csillag semennyire sincs hatással ránk!! Ismerd meg, beszélj vele. Komolyan, mintha egy óvodásnak kéne elmondanom, hogy mit csináljon a szerelmével. 19 éves nagylány vagy!! Mégegyszer: ismerd meg, beszélj vele!! Szívesen! :)
2015. okt. 15. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Mivel a horoszkóp baromság...

De tudod mit,inkább hanyagold a srácot egy kamu dolog miatt,legyél idióta.

2015. okt. 15. 13:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Az öcsém skorpió, a barátnője oroszlán és már lassan 4 éve együtt vannak. 22 évesek. :)
2015. okt. 15. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Aki a horoszkóp alapján keres barátot, az hamar azon kapja magát, hogy magányos, egyedül van, és "valamiért" eddig csak az idiótákkal sikerült összejönnie... Éretlen felfogás.
2015. okt. 15. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Az Oroszlán felfalja a skorpiót az megcsípi még a gyomrában és mindketten meghalnak nekem ez jutott eszembe :-)) A neveltetés és környezet számít egy embernél, mindegy melyik napon született...
2015. okt. 15. 13:51
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon jó, hogy mindenki utálja a horoszkópot, de a kérdés nem erről szólt. Természetesen nem a csillagjegye határozza meg az embert, de számomra mégiscsak érdekes, hogy a skorpiókat soha nem bírtam elviselni és az oroszlánok sem a kedvenceim. Szerintem mindkettő kötekedős, nagyképű, uralkodó jegy, abszolút jól meg lesztek együtt.
2015. okt. 15. 15:56
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 az ismerőseid fele azt sem tudod mikor született. Ne legyél már hülye
2015. okt. 15. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!