Oroszlán nő skorpió férfival?
Figyelt kérdés
Tegyük hozzá hogy én nem a tipikus oroszlán vagyok . Sosem csalnám meg a párom , nem vagyok hivalkodó hanem inkább érzelmes. Mit gondoltok működhet ? 19/L a fiú 21 éves.2015. okt. 15. 12:45
1/11 anonim válasza:
Semmiképp. Aki hisz ezekben az inkább maradjon még a szobácskájában barbizni.
2/11 MrPifta válasza:
oroszlán nőhöz hím oroszlán illik csak
3/11 A kérdező kommentje:
Jó én se hiszek ebben elvakultan de hátha bejön..és kérem hogy azok irjanak akiknek van tapasztalatuk.
2015. okt. 15. 12:53
4/11 anonim válasza:
De értsd meg, hogy elvetemült baromság az egész!! Egy tőlünk több millió km-re lévő csillag semennyire sincs hatással ránk!! Ismerd meg, beszélj vele. Komolyan, mintha egy óvodásnak kéne elmondanom, hogy mit csináljon a szerelmével. 19 éves nagylány vagy!! Mégegyszer: ismerd meg, beszélj vele!! Szívesen! :)
5/11 anonim válasza:
Mivel a horoszkóp baromság...
De tudod mit,inkább hanyagold a srácot egy kamu dolog miatt,legyél idióta.
6/11 anonim válasza:
Az öcsém skorpió, a barátnője oroszlán és már lassan 4 éve együtt vannak. 22 évesek. :)
7/11 anonim válasza:
Aki a horoszkóp alapján keres barátot, az hamar azon kapja magát, hogy magányos, egyedül van, és "valamiért" eddig csak az idiótákkal sikerült összejönnie... Éretlen felfogás.
8/11 anonim válasza:
Az Oroszlán felfalja a skorpiót az megcsípi még a gyomrában és mindketten meghalnak nekem ez jutott eszembe :-)) A neveltetés és környezet számít egy embernél, mindegy melyik napon született...
9/11 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy mindenki utálja a horoszkópot, de a kérdés nem erről szólt. Természetesen nem a csillagjegye határozza meg az embert, de számomra mégiscsak érdekes, hogy a skorpiókat soha nem bírtam elviselni és az oroszlánok sem a kedvenceim. Szerintem mindkettő kötekedős, nagyképű, uralkodó jegy, abszolút jól meg lesztek együtt.
10/11 anonim válasza:
#9 az ismerőseid fele azt sem tudod mikor született. Ne legyél már hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!