Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire illik össze Kos -...

Mennyire illik össze Kos - Oroszlán?

Figyelt kérdés

A kérdésem, hogy valóban összeillő a kos és oroszlán csillagjegy?

Én beismerem, igazi kos vagyok, tényleg a fejjel megyek a falnak. Párom oroszlán. De önzőség fellelhető benne.

2015. dec. 24. 17:06
 1/5 anonim válasza:
Szerintem összeillik:)
2015. dec. 24. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:

1./ Ha a csillagegyeket teszed egymás mellé, nem lesz zavar;

2./ ha a bennük hivő embereket, akkor az okosabb, jobb neveltetésű megtűri másikat;

3./ ha a valóságban kerülnek össze, egyoldalú lesz a kapcsolat, ugyanis a kos soha nem fog vacsoraként tekinteni az oroszlánra.

2015. dec. 25. 07:38
 3/5 A kérdező kommentje:

A kapcsolat egyoldalú már. Én még szeretem az oroszlánt (nő). A kos (férfi) vagyok.

De oroszlánként a nő céltudatos, nem enged a döntéseiből.

2015. dec. 25. 12:20
 4/5 anonim válasza:
Olvass egy arc elemzős könyvet, sok támpontot adhat. Eleinte én is kételkedtem benne, de mióta tájékozódtam sokkal jobban teremtek kapcsolatokat és elnézőbb is vagyok az emberekkel. Remélem segítettem.
2015. dec. 30. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Jól tudnak szóban beszélni egymással.

Amúgy szerintem semennyire nem illenek össze, mert a Kos fejjel megy a falnak, az Oroszlán saját maga körül forog és szórakozna..

Ki fog tervezni, szellemileg, és egyébként? Nem ajánlom. De ez csak az én véleményem.

2015. dec. 30. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!