Szerintetek a kos nőhöz mennyire illik az oroszlán férfi?
A Te jegyed: Kos --- A pasid jegye: Oroszlán
Így illetek össze:
E két jegy közös kapcsolata rengeteg szenvedélyt tartogat. Egyaránt lobbanékony természetű személyekről van szó, viszont a haragtartás egyikükre sem jellemző.
A Kos általában nagyobb jelentőséget tulajdonít a szabadságnak, mint az Oroszlán, és gyakran ő játssza az irányító szerepet. Az Oroszlán viszont arra érez késztetést, hogy minden helyzetben tündökölhessen. Imádja, ha közönsége van, és a figyelem középpontjában van. Amíg e szabályokat mindketten tiszteletben tartják, kapcsolatuk akár konfliktusmentes is lehet.
Szexualitásukban meg van a tűz és a lobogás. Mindketten szenvedéllyel vetik bele magukat a testi örömök élvezetébe, de ez mellett szeretik a kedveskedést, ha csak megérintik és simogatják egymást.
Egyformán dinamikusak, életszeretők, de a Kos mindig a maximumra törekszik. Kettőjük közül az Oroszlán a türelmesebb, a Kos pedig mindig új dolgokba fog, hogy új élményeket szerezzen. Ha azonban megunja, abba is hagyja, amit elkezdett, és ezzel az őrületbe kergeti az Oroszlánt, aki igyekszik megbékíteni mindenkit, akit a Kos – féktelen száguldozása közben – megharagított.
Amikor együtt munkálkodnak egy cél megvalósításában, akkor egyenrangú felek, és olyan párost alkotnak, akik nagyon sokra vihetik.
Párkapcsolat
Ideális társak, mind a barátságban, mind a szerelemben, hiszen mindketten tüzes jegy gyermekei. Azonos a vérmérsékletük, a gondolkodásmódjuk, tökéletesen meg tudják érteni a másik lelkesedését, ezért aztán serkentőleg hatnak egymásra. Szeretik a társaságot, a nyilvánosságot, nincs titkolnivalójuk a világ előtt. És egymás előtt se igazán titkolóznak. Olyan az életük, mint egy nyitott könyv. Egy izgalmas kalandregény. Szerelmüket a teljes összhang, a dinamizmus és a lelkesedés hatja át. Az Oroszlán szereti a nagy társaságot és a fényűzést. A Kos ideig-óráig jól érzi magát mellette, de aztán gyorsan leveti az alkalmi ruhát és joggingba bújik, hogy inkább fusson egyet a ház körül, amíg a kedvese az utolsó vendéget is elbúcsúztatja. Az ágyban aztán ismét egymásra találnak, és fáradhatatlanul keresik egymás örömét.
Viszont itt azt írja, hogy Oroszlánhoz inkább Mérleg és Nyilas illik.
Fordítva:
Koshoz Oroszlán (!) és Nyilas
Mind a 2 Tűz-jegy szóval nagy probléma nem lehet! :)
Nyomsz egy hasznost?
3-as vagyok újra.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Köszönöm szépen azoknak, akik lepontoztak, mikor igyekeztem jó választ adni, dolgoztam vele vagy 10 percet, kerestem, kutattam.
Aki "Nem hasznos"-t nyomott, annak azt kívánom, hogy ott jöjjön rá a cifra fosás, ahol nincs budi!!!!!! + papír se!
Ne hari 3-mas de én Kos(nő) vagyok a párom Oroszlán.(férfi)
A kapcsolat:
Az oroszlán nem fogadja meg a tanacsaim,de végül rá jönn,hogy igazam volt,de nem ismeri be vagy max nehezen.
Nekem uncsi a párom,alig lehet vele beszélgetni.
Néha túl nyálas,pedig nem néznéd ki belőle ezt úgy értem sokszor nyávog,hogy simiz,masszirozz stb..
két tüzes jegy?haha álandóan veszekszünk,bármin összeveszünk
De gyorsan ki is békülünk.
"Marsom a Vízöntőben van, az 5. házam pedig a Mérlegben"
aztanemjóját :D megijesztettem a mellettem lévőket, olyan képet vágtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!