A bak nő tényleg borzasztó külső szemmel figyelve? Úgy értem a személyisége, a viselkedése?
"kívülről egyáltalán nem látszik meg, mire gondol vagy mit érez, milyen a hangulata."-örülök, hogy a Bak nők ebben a hitben ringatják magukat. :)
Vannak nagyon durva, embertelen tulajdonságai, anyaként is rendkívül rideg, férfiként ugyanúgy. Mindezeket sokszor félretettem Bak-okkal kapcsolatosan, nyitottam feléjük, de számtalanszor csak a kihasználást kaptam, főleg információk és érzelem szempontból.
Mindig sakkban akarnak tartani mindenkit azért, mert nem szeretik a bizonytalan környezeteket, emiatt másznak rá mindenkire, faggatóznak, sutyorognak, sz..rt kavarnak rendesen.
A dícséreteknek pedig, amelyeket tőlük kapunk soha nem szabad bedőlni, mert egy hatalmas álca. Mindig azokat dícsérnek szembe, akiket a legjobban nem kedvelnek.
A dicsérettel egyetértek (bár én pont még csak dicsérni sem szoktam, legalábbis nagyon ritkán, bár azt meg komolyan gondolom), de a többivel nem. Nem ringatom magamat semmilyen hitben, mivel világosan leírtam, hogy ez nem csak a saját megítélésem, hanem külső szemlélődők véleménye is.
Egyébként kérdező, mit értesz borzasztó alatt?
"Elsütőbillentyű"....úgy érted a ravaszon? -.-
Mindenesetre köszönöm a tartalmas hozzászólásodat.
Kérdező, ez a ravasz szakkifejezése. -.-
Pisztoly helyett például azt használják, hogy maroklőfegyver. -.-
Ilyen szép a magyar nyelv. :)
Bak csillagjegyű nő vagyok én magam is.Nekem is meg van a magam stílusa,negatív és pozitív értelemben egyaránt.A negatív értelem az az,hogy nehezen lehet érdeklődést kicsiszolni belőlem és minél erőszakosabban hívják fel valamire a figyelmemet,pl egy hibámra,pont,hogy annál jobban szarok rá.Viszont ha egy téma iránt elkezdek érdeklődni,akkor abba beleásom magamat.A környezetemet megosztom,tudom jól,ezért nem is nagyon érdekel más véleménye,csak a magamé.Olyan sok barátom nincs is,nincs is rá igényem.Társas kapcsolatokban inkább a minőségre törekszem,mintsem a mennyiségre.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!