A bak nő tényleg borzasztó külső szemmel figyelve? Úgy értem a személyisége, a viselkedése?
1) Minden csillagjegy ugyanolyan jó vagy rossz.
2) A bak zárkózott, természetes de mégis fegyelmezett, udvarias -engem az ilyen ember sokkal jobban vonz mint egy gátlástalan, "mindenre és mindenkire mosolyogjunk" típus.
3) Az aszcendens a viselkedés fő jelölője (...illetve az évek alatti "before" személyiségünk) szóval amiért télen születtél, más aszcendenssel egyáltalán nem jelenti, hogy te bak vagy (is nélkül).
Bak nő vagyok. Saját megfigyelés alapján és külső szemlélődők véleménye szerint is én olyan ember vagyok, akin kívülről egyáltalán nem látszik meg, mire gondol vagy mit érez, milyen a hangulata.
Sok bak ismerősöm van, de egyiknél sem tapasztaltam borzasztó külső megnyilvánulást. Esetleg egynél, de az más helyzet volt, egy elkényesztett, gyerekes kislány. A bak férfiak, nők többnyire visszafogottak és hogy is mondjam... mintha igyekeznének elhatárolni magukat mindenféle véglettől, mindenféle konfliktustól. Csak úgy vannak. De ezt sem úgy kell érteni, hogy mint hal a vízben, semmi egyéniség. Bár ez meg egy olyan dolog, ami igazán nem függ a horoszkóptól.
Egy szóval: nem.
"mindenre és mindenkire mosolyogjunk" típus.
Pedig én pont ilyen bak nőt ismertem.
Egyébként az összes bak-nő ismerősöm defektes.A többiek nem annyira,mint ők.Nem tudom,hogy véletlen-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!