Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bak nő tényleg borzasztó...

A bak nő tényleg borzasztó külső szemmel figyelve? Úgy értem a személyisége, a viselkedése?

Figyelt kérdés

2015. dec. 12. 18:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Anyósom bak. Hát elég borzasztó (nem csak nekem).
2015. dec. 12. 19:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagyon nehezen kezelhető és problémás tulajdonságaik, de én alapjában véve nagyon jól kijövök velük.
2015. dec. 12. 19:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

1) Minden csillagjegy ugyanolyan jó vagy rossz.

2) A bak zárkózott, természetes de mégis fegyelmezett, udvarias -engem az ilyen ember sokkal jobban vonz mint egy gátlástalan, "mindenre és mindenkire mosolyogjunk" típus.

3) Az aszcendens a viselkedés fő jelölője (...illetve az évek alatti "before" személyiségünk) szóval amiért télen születtél, más aszcendenssel egyáltalán nem jelenti, hogy te bak vagy (is nélkül).

2015. dec. 12. 19:10
 4/19 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy külső szemmel figyelve a bak nő borzasztó? Miért lenne borzasztóbb, mint bárki más. Csak attól függ, hogy ki a külső szemlélő.
2015. dec. 12. 19:35
 5/19 piriiiii ***** válasza:
42%

Bak nő vagyok. Saját megfigyelés alapján és külső szemlélődők véleménye szerint is én olyan ember vagyok, akin kívülről egyáltalán nem látszik meg, mire gondol vagy mit érez, milyen a hangulata.

Sok bak ismerősöm van, de egyiknél sem tapasztaltam borzasztó külső megnyilvánulást. Esetleg egynél, de az más helyzet volt, egy elkényesztett, gyerekes kislány. A bak férfiak, nők többnyire visszafogottak és hogy is mondjam... mintha igyekeznének elhatárolni magukat mindenféle véglettől, mindenféle konfliktustól. Csak úgy vannak. De ezt sem úgy kell érteni, hogy mint hal a vízben, semmi egyéniség. Bár ez meg egy olyan dolog, ami igazán nem függ a horoszkóptól.

Egy szóval: nem.

2015. dec. 12. 20:06
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak voltak! :)
2015. dec. 12. 21:05
 7/19 Missi_Key ***** válasza:
bak nő vagyok, és igen borzasztó :D
2015. dec. 12. 21:15
 8/19 anonim válasza:
Aláírom, tényleg ilyen vagyok. Szintén bak nő :D
2015. dec. 13. 01:11
 9/19 anonim ***** válasza:

"mindenre és mindenkire mosolyogjunk" típus.

Pedig én pont ilyen bak nőt ismertem.

Egyébként az összes bak-nő ismerősöm defektes.A többiek nem annyira,mint ők.Nem tudom,hogy véletlen-e.

2015. dec. 13. 17:13
 10/19 Alex Fly ***** válasza:
0%
Most nő vagy bak? Tényleg borzasztó lehet egy hímnemű nő.
2015. dec. 14. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!