Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Segítene valaki megérteni a...

Segítene valaki megérteni a házrendszert?

Figyelt kérdés
Olvastam róla, de még nem tiszta nagyon. Esetleg aki ért hozzá, tudna kicsit segíteni?
2015. dec. 10. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Küldök egy frankó oldalt.
2015. dec. 10. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Ment a zöld!
2015. dec. 10. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Van alsó ház meg felső ház. De én nem politizálok.
2015. dec. 14. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Minden jegynek megvan a maga háza, amely a bolygót jelöli. Pld a Mars a Kos háza, a Vénusz a Mérlegé. Így ha valaki mondjuk Mérleg és a Vénusz házában egy nagyon ellentétes jegye van (kos) az azt jelenti, hogy nem annyira dominál nála minden tulajdonság.

Képzelj el egy kört amelyben a kostól kezdődve a halakig, mint egy torta amelyet négy felé vágtunk elvannak osztva; pld. Kommunikáció háza, Lélek, Sors -neten nézz utána.

2015. dec. 19. 09:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezt a felosztást úgy ahogy értem. Csak azt nem, hogyan kell nézni, azaz, hogyan kell kikalkulálni, melyik házamban mi van vagy mi nincs.
2015. dec. 24. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Én az egyenlő házas rendszert használom.

Többnyire egy bolygó az efemerida alapján ott van, ahol épp van.

Nagyon ritkán van csak az, de tényleg nagyon ritkán, hogy nem megfelelő a felosztás, és olyankor is csak egyszem bolygó kihat a következő életterület házára, a sajátjára meg egyáltalán nem.

De kérdezz tőlem okosabbakat is :)

2016. jan. 3. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!