Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő nőkkel tapasztalatok?

Vízöntő nőkkel tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2015. okt. 8. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10-es, most ezt hogy kombináltad ki??? hova írtam ilyet??
2015. okt. 9. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
5%

Azt hallottam öntik a vizet reggeltől estig!

Tök mindegy ki milyen "orosz szkóp" alatt született!

2015. okt. 9. 12:38
 13/15 meszasa válasza:
79%

A bátyám, a nagynéném vízöntő, a feleségem, akivel lassan 20 éve járok is vízöntő.

Először is a vízöntő nagyon racionális. Racionálisabb jegy mint bármelyik másik csillagjegy. CSAK (!) nem anyagias.

Ha meg akarsz szerezni egy vízöntő nőt, akkor meg kell őt győznöd intellektuálisan, hogy jobb lesz neki veled mint bárki mással. Ez a legnehezebb. Szépnek lenni könnyebb. Ha valami irracionális dolgot hoz a kapcsolatotokba, akkor szépen lépésről - lépésre meg kell győznöd őt, hogy miért nincs igaza, DE (!) hagy neki teret és ne akard legyőzni, csak késztesd gondolkodásra, és légy vele őszinte.

Kevés jobb szerető van a vízöntőnél, megtesz mindent azért akit szeret, de nem szenvedélyes.

Elmesélem mire gondolok. Amikor a párommal összejöttünk nagyon egymásba habarodtunk, de az én hibámból adódott egy nagy kavarodás, amitől néhány hónapra elkerültem a közeléből. A környezete rábeszélte hogy jobb lesz neki ha szakít velem, és mikor újra tudtam beszélni vele, szakított velem. Én kértem tőle egy találkát. Eljött, és egy egész este beszéltem vele, hogy meggyöztem, hülyeséget csinál. A végére elfogytak az ellenérvei és megcsókoltam. Ennek kb. 19 éve volt :)

Volt egy irracionális dolga. Kijelentette, hogy az iskolája előtt nem hajlandó megcsókolni, mert az hogy néz már ki. Mire azt mondtam neki: - Akkor keresek egy másik lányt aki majd megcsókol itt is. Erre ő azt mondta, hogy meg ne merjem próbálni. Mire azzal érveltem, hogy milyen jó nekem hogy Ő itt van mert így se őt se mást nem csókolhatok meg. Erre nem volt érve, és megcsókolt. :)

Szóval ennyire "irracionálisak". De a legfontosabb erővel nem lehet őket meggyőzni, ahogy lenyűgözni sem.

2015. okt. 15. 09:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Itt van a Vízöntő nők jellemrajza. Elég találó. De sehol nem olvasom, hogy racionális lenne, éppen ellenkezőleg, a Vízöntő a fellegekben jár.

Az, hogy valakit nem lehet az iskolája előtt megcsókolni ez a legnormálisabb dolog, valakiben kell, hogy legyen ennyi tapintat a másik iránt, ha nem akarja, hogy az iskola előtt csókolgassák, ahonnan bármikor kijöhet egy ismerős, ezen nem csodálkozom.

[link]

2015. okt. 16. 09:52
 15/15 anonim válasza:
55%

Jó tulajdoságok: nagyon barátságosak,segítőkészek,beszédesek (ez nem mindig jo).

Rossz tuajdonságok:szétszórtak,megbizhatatlanok,néha másokat helyeznek előtérbe a családjukkal szemben.

2015. dec. 18. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!