Vízöntő nő - vízöntő férfi. Tapasztalatok? Vagy mennyire jó ez a párosítás egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 13:21
3/9 anonim válasza:
Nálunk nem jött be :)
Másfél hónapig játam egy vízöntővel (én is az vagyok), és egyszerűen nem illettünk össze. Mindketten vezető egyéniségek vagyunk, és ugyebár két dudás nem fér meg egy csárdában...
De ki tudja?! Ez csak az én tapasztalatom :D
5/9 anonim válasza:
nekem vizöntő apum,meg anyum is :) 5 éves koromban elváltak...nem passzoltak össze , nagyon sokat veszekedtek.
6/9 A kérdező kommentje:
persze, tudom hogy nem ezen múlik, csupán kiváncsi vagyok. :)
2010. aug. 20. 14:04
7/9 anonim válasza:
Minden kapcsolat olyan, amilyenné a 2 fél teszi + a környezeti hatások. Tökmindegy, milyen a napjegyetek.
8/9 anonim válasza:
Tényleg tök mindegy, ezt nekem is fel kellett ismernem:) A sok hasonlóság nálunk nem igazán vezetett gyümölcsöző párkapcsolathoz.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, ettől félek én is..
2010. aug. 23. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!